Česká Třebová – Svitavy B 5:1
Petr Pražák, trenér, Česká Třebová: „Povedl se nám začátek utkání, kdy jsme prakticky zápas rozhodli a v devatenácté minutě to bylo tři nula. Nadále jsme pokračovali ve vysokém tempu, ale další branku už jsme do poločasu nepřidali. V úvodu druhé půle jsme polevili v koncentraci a soupeř se dostával do šancí. Probudila nás až branka na tři jedna a postupně jsme opět přebírali iniciativu. Výsledkem byly dvě další branky a příjemné konečné skóre pět jedna."

Moravany – Choceň 0:0
Evžen Kopecký, trenér, Choceň: „Bylo to zajímavé utkání z obou stran, kde všechny aktéry předčili oba brankáři. My byli sice aktivnější, více jsme drželi míč, ale když už jsme se dostali za obranu, tak nás vychytal gólman Branda. Musíme přiznat, že i domácí měli několik nebezpečných brejků, které mohly skončit brankou. V naší brance stál dobře připravený Gerčák. Když bych to měl shrnout, tak tentokrát musíme bod brát."

Polička – Letohrad B 0:1
František Dvořák st., trenér, Letohrad B: „Z obou stran se jednalo o kvalitní utkání, kdy nebylo žádné velké taktizování a hrálo se nahoru dolů. Byla k vidění spousta šancí. Měli jsme pět vyložených šancí a ten gól jsme si zasloužili dát. Všichni hráči se dostali do hry, takže mohu říci, že jsem spokojený. Navíc z pěti posledních utkání jsme udrželi čtyřikrát čisté konto. Defenzivní činnost se stabilizovala, což mě těší také."

Holice – Žamberk 2:1
Štěpán Michalovič, trenér, Žamberk: „V první půli se hrálo vyrovnané utkání s minimem šancí. Do druhé půle jsme šli s tím, že potřebujeme dát branku, což se nám podařilo. Ale jakmile jsme dali ten gól, tak osobně nechci další vývoj utkání komentovat. Chci jedině poděkovat našim hráčům za to, že dokázali dohrát bez vyloučení."

H. Městec – Lanškroun 2:2
Pavel Hrabáček, trenér, Lanškroun: „Hrálo se na velmi těžkém terénu. Vstoupili jsme do utkání aktivněji a podařilo se nám vstřelit branku. Domácí byli nepříjemní hlavně po rohových kopech, ale vyrovnali po naší chybě ve středu hřiště. Ještě do poločasu přidal druhý gól Richtr a i ve druhé půli jsme měli dost šancí na to, abychom vstřelili důležitý třetí gól. Nepovedlo se a soupeř z jediné možnosti vyrovnal. K naší smůle nám v poslední minutě neuznal rozhodčí necitlivým rozhodnutím branku."