Libchavy – Březová n. S. 1:3
V prvním poločase se hrála vyrovnaná partie, šance se střídaly na obou stranách. Libchavští vstřelili gól ve 28. minutě, kdy si na dlouhý centr Karpíška naskočil Blažek. Do druhého poločasu nastoupili domácí zakřiknutě, báli se o výsledek a to se jim vymstilo. V 59. minutě po rohovém kopu hosté vyrovnali Kobylíkem a Libchavy se doslova rozsypaly. Březová byla ve druhém poločase lepší a zaslouženě zvítězila, když druhou branku vstřelil Václavek v 80. minutě a třetí z rychlého protiútoku Martínek.
Fakta – branky: 28. Blažek – 69. Kobylík, 80. Václavek, 88. Martínek. Rozhodčí: Čad. ŽK: 3:2. Diváci: 80. Poločas: 1:0. Libchavy: Kollert – Borovička, Karpíšek, David, Louda – Dostál (4. Machálek), Stejskal (86. Čermák), Kopfštein (58. Martinák), Ďuriš – Martinec, Blažek (68. Felgr).

Letohrad B – Valy 5:3
Zápas se hrál na menším hřišti v Mistrovicích za stálého větru. Letohrad svého soupeře přehrával v kombinaci a především v proměňování šancí. Soupeř se dostal do hry až po hrubých chybách domácího týmu, kdy se mu podařilo snížit, ale Letohrad přidal pátou branku a bylo rozhodnuto.
Fakta – branky: 12. a 22. Kabourek, 52. a 82. Lorenc, 55. Černohous – 62. a 72. Bažant, 89. Kolman. Rozhodčí: Pešek. ŽK: 0:1. Diváci: 50. Poločas: 2:0.

Srch – Zámrsk 2:0
Domácím se povedl vstup do utkání, když hned v páté minutě využili první šanci ke skórování střelou Hurty. Druhý zásah si připsal Hurta krátce před přestávkou. Tentokrát zvolil střelu přes zhuštěný prostor před branko,u a to se vyplatilo, jelikož tečovaná střela skončila v síti.
Po změně stran dostal R. Mudrich centr za obranu, ale následně si dal dlouhý balón, toho využil brankář Hála a likvidoval šanci Zámrsku. Velmi dobře mířil svou střelu Krejza z přímého kopu, ale míč minul levou tyč. Poslední příležitost v zápase měl domácí Doležal, ale jeho hlavička minula jen o vlásek branku.
Fakta – branky: 5. a 40. Hurta. Rozhodčí: Svoboda. ŽK: 1:2. Diváci: 70. Poločas: 2:0. Zámrsk: Molnár – Jiráský (84. Trnka), Bálek (38. Peterka), R. Mudrich, Vostrčil – Slováček, Houžvička, Krejza, Hermann – Csernyanszký (45. M. Mudrich), Matoušek.          (bed, jm)