Po pěti zápasech mohli slavit tři body hráči Žamberka, kteří porazili Třemošnice. Jinak už to žádná sláva nebyla. Dobříkov ve Slatiňanech podle předpokladů padl, ale od Chocně se to doma nečekalo.

Holice - Česká Třebová 2:3

Skolila Slatiňany, po stejném výsledku vyhrála Česká Třebová také nad Holicemi. Padlo pět branek, rozhodčí rozdal celkem deset žlutých karet. Hosté svému soupeři nedarovali zkraje utkání vůbec nic. Naopak se dvěma góly Grepla a Novotného, dvou tahounů, dostala do velmi výhodné pozice. Holičtí stihli do přestávky snížit, ale Novotný svým druhým zásahem vrátil Třebové lichotivý náskok. Ten záhy ztenčil mistr světa v malém fotbalu Rosůlek. Ve zbývající půlhodině se Třebovští soustředili na to, aby neudělali chybu, která by jim výhru mohla vzít.

Moravany - Lanškroun 1:2

Přes hodinu musel hrát Lanškroun o deseti po vyloučení Krejsara. K tomu se domácí dostali v 48. minutě do vedení, ale ani tehdy se hosté nevzdali. Ohromnou bojovností se jim podařilo nejprve vyrovnat, o což se postaral Komínek, aby v posledních minutách rozhodl Popelář o důležité výhře Lanškrouna.

Slatiňany - Dobříkov 4:1

Fotbalisté Dobříkova začali na favoritově stadionu velmi dobře a dokonce se ujali vedení, o které však záhy přišli. Do šaten se šlo za nerozhodného stavu, jenže ten dlouho po přestávce nevydržel. Domácí se dostali do laufu a dvěma rychlými góly odskočili. Hosté zbraně nesložili, bojovali, ale čas byl proti. V závěru pak Slatiňany výsledek pečetily.

Žamberk - Třemošnice 2:1

Opatrnost z úvodu zápasu rázně ukončila pohledná branka A. Kopeckého hned z první šance v 17. minutě, kdy si zpracoval míč na prsou a z otočky se trefil přesně k tyči. Útočná stavidla byla spuštěna a třemošnická odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. O sedm minut později přistála zpětná přihrávka na kopačce P. Šindeláře, jehož nechytatelný volej pod břevno přinesl vyrovnání. Až do přestávky pak Žamberští svého soupeře přehrávali, z řady slibných příležitostí se ujala jen jedna, když brankáře Jandu prostřelil po půlhodině hry Rozlívka. Ve druhém poločase se Žamberk zatáhl do obrany a přenechal iniciativu soupeři. Třemošnice měla více ze hry a hrálo se převážně na domácí půlce. Z nouze složená obrana však hosty do skutečně vyložených šancí nepouštěla, a když při ní stálo i štěstí při náhodně odražených míčích, mohli se na konci Žamberští po pěti kolech radovat z vydřené výhry za tři body.

Choceň - Heřmanův Městec 1:2

Často omílaná písnička, že bez vstřeleného gólu se vyhrát zkrátka nedá, zní v choceňské kabině až příliš dlouho. Byť výsledek 1:2 napovídá tomu, že Agria gól dala, pomohl jí „vlastňák“ Vrátila, který dal Chocni ještě naději na vyrovnání. Na to nedošlo. Hosté si odvezli tři body, protože působili na hrací ploše v lepším světle. „Heřmaňák“ poslal do vedení v 16. minutě Vegeš. Stalo se to, co si domácí nepřáli – dotahovat. Navíc tři minuty před přestávkou zvýraznil náskok Rodek. Choceňští se po pauze snažili, o vlastní brance už řeč byla, ale to bylo na body málo.