Jablonné – Libchavy 3:1
Úvod utkání vyšel výtečným způsobem domácím fotbalistům. Jmenovitě to byl Solar, který sklepl míč nabíhajícímu Čermákovi, jenž prošel obranou až na hranici šestnáctky a levačkou uklidil míč k tyči – 1:0. Hosté hrozili z křídelních prostor s následnými centry. Jejich obrovská šance přišla ve 20. minutě. Stejskal se po centru ocitl zcela sám na malém vápně a Šlahora musel předvést vynikající zákrok. Na druhé straně střílel Čermák, Kaškovi chyběl jen krok, aby dostal míč do sítě. Vyrovnat se hostím podařilo ve 28. minutě. Stejskal poslal přímý kop na kopačku Váněho, jenž z malého vápna neměl se zakončením problém. Jablonští si vzali vedení zpět o chvíli později. Čermák vybojoval míč, předložil zpětnou přihrávku Štrumlovi, a ten placírkou rozvlnil síť – 2:1.
Nástup do druhé půle opět vyšel domácím. V 53. minutě odcentroval Lička a Kaška zvýšil na 3:1. Oba celky si poté vypracovaly několik náznaků šancí, ale bez gólového efektu.
Fakta – branky: Čermák, Štruml, Kaška. Diváci: 150. Poločas: 2:1.

Verměřovice – Polička B 1:0
Do zápasu vstoupili aktivněji domácí. Ihned po rozehrání si střeleckou příležitost vytvořil T. Sklenář a pár minut nato se v gólové pozici ocitl Faltus. Ačkoliv i nadále měli mírnou převahu domácí, už nebyli tak nebezpeční jako v úvodu. Po dvaceti minutách hry si svou vyloženou šanci vypracovali také hosté, kteří ukázkově vykombinovali situaci po rohovém kopu. Z rohu malého vápna však Kučera zamířil vedle tyče. Poté se do velké šance dostal znovu Faltus, i on branku minul. V závěru poločasu se trefil Černaj. Gól však pro domnělé postavení mimo hru nebyl uznán.
Ve druhém poločase kvalita hry o něco poklesla. Kmeť sice nastřelil tyč branky, ale na dlouhou dobu to bylo vše, co by stálo za zmínku. Zápas rozhodla 79. minuta, kdy se ke střele zpoza pokutového území odhodlal Chládek, prostřelil vše, co mu stálo v cestě, a míč zapadl do pravého rohu branky. Krátce nato mohli Poličtí vyrovnat, ale zakončující hráč z metru a půl přestřelil branku.
Fakta – branka: Chládek. Rozhodčí: Komínek. ŽK: 1:6. Diváci: 60. Poločas: 0:0.

Ústí n. O. B – Kunčina 1:2
Proti přednímu celku soutěže sehrála juniorka hodně smolný zápas. O vítězství hostů totiž rozhodla neuvěřitelná vlastní branka, která padla v době největšího náporu domácích. Hosté se prezentovali jako velmi dobrý tým, od úvodních minut se bylo pořád na co dívat. V první čtvrthodince si oba týmy vypracovaly několik možností ke skórování, přesná koncovka zatím vázla. Další gólovky si nechaly týmy až na konec poločasu. Nejprve spálil velkou možnost Repa, aby vzápětí poslal hosty do vedení Tlustoš – 0:1. Do druhé půle vlétli Ústečtí jako uragán a hned se gólově urodilo. Langer centroval a na zadní tyči osamocený Kaláb zakončoval – 1:1. Hosté se po většinu času bránili, ale když byla možnost brejku, touto možností nepohrdli. Takto se do tutovky dostal Hlubinka, jehož hlavičku zázračně vyrazil Šenkýř a dorážka skončila na tyči.
Rozhodující moment utkání nastal v 79. minutě. Obránce M.Falta se po pasu hostí špatně zorientoval před tísnícím hráčem a z hranice vápna poslal špičkou kopačky míč do protipohybu vybíhajícího Šenkýře – 1:2. Domácí poté drtivě dotírali na branku Kunčiny, ale úspěch v podobě vyrovnání nepřišel.
Fakta – branky: Kaláb – Tlustoš, vlastní. Poločas: 0:1.

Lanškroun B – Řetová 6:1
Lanškroun byl v utkání jasným favoritem, což potvrdil. Už v poločase vedl 3:1 a po přestávce své skóre navyšoval na konečných 6:1.
Fakta – branky: Mizerák 2, Vacek, Šišan, Popelář, vlastní – Müller. Poločas: 3:1.

Sezemice – V. Mýto B 3:1
Skóre otevřel Forgáč, který využil špatného dokopu Kolína. Sezemice vyrovnaly z penalty gólmanem Báčou, když před tím zahráli hosté rukou. Po pauze odčinil chybu Kolín, který propálil skrumáž před bránou soupeře. Pojistku na tři body zařídil Lába po přiťuknutí Harvánka.
Fakta – branky: Báča z penalty, Kolín, Lába – Forgáč. Rozhodčí: Ziegler. ŽK 3:2. Diváků: 90. Poločas: 1:1.

Řečany n. L. – Zámrsk 2:1
Domácí vstupovali do utkání v posvícenském veselí a radost jim vydržela i po závěrečném hvizdu. Nicméně Zámrsk byl herně lepší, a tak je vítězství Řečan šťastné a upracované. Jako první se trefili do sítě hosté, když centr do vápna zužitkoval Peterka. Odpověď domácích ale byla bleskurychlá. Nejdříve snížil hlavou po rohu Hostinský a pak využil chyby gólmana hostí Wiesner.
Fakta – branky: Hostinský, Wiesner – Peterka. Rozhodčí: Štourač. ŽK: 4:4. Diváků: 90. Poločas: 2:1.

Poslední zástupce regionu v I. B třídě Dobříkov prohrál na stadionu Luže 1:5.   (bed, ph, js, zz)