FK Agria Choceň - SK Holice 2:3

František Dvořák, trenér Chocně: „Zápas byl vyrovnaná a pohledný. Oba celky se snažily hrát fotbal. Hosté měli více míč na kopačkách, neboť je to vyzrálý celek, který je pospolu už dlouho. Co se týče gólových šancí, bylo to padesát na padesát. My jsme dvakrát vedli, soupeř dvakrát vyrovnal. Rozhodl třetí gól, kdy jsme vyrobili chybu v rozehrávce. Ztratili jsme utkání. Jak jsme se nevyvarovali hrubých chyb my, nejinak tomu bylo u rozhodčích. Odpískaný pokutový kop se mi nelíbil ani trochu. Když gólman vyrazí míč a jen dokončuje pohyb, tak já tedy nevím. Naopak zákrok na Gerčáka ve výskoku zůstal bez povšimnutí, byť šrám, který mu zůstal v oblasti ledvin, je alarmující.

Václav Velinský, trenér Holic: „V prvním poločase jsme hráli profesorský fotbal, který nikdy nevede k úspěchu. O přestávce jsme si to v šatně vysvětlili a do druhé půle vstoupili aktivně. Tedy s daleko větším pohybem a důrazem v osobních soubojích. A dík tomu se nám podařilo výsledek otočit. Solidní výkon podali dorostenci Černohorský a Shejbal, kteří naskočili do hry o poločase. Pochvala pro oba střelce J. Jedličku a R. Machatého."

1. FC Žamberk - Jiskra Heřmanův Městec 3:0

Evžen Kopecký, trenér Žamberka: „S výsledkem jsem spokojen, s hrou až tak ne. 'Heřmaňák' nám nic zadarmo nedal, stálo nás to dost sil a je jen škoda, že jsme mu oproti zápasu v minulému týdnu nechávali spoustu prostoru. Na tom musíme nyní zapracovat. Přesto mám ale radost, že jsme se dostali na bodovou hranici, která by měla pomoci k hernímu klidu, který nám občas chybí."

Jaroslav Pavlík, vedoucí mužstva Heřmanova Městce: „Stále stejná písnička. Hra nebyla špatná, ale šance které máme, neproměníme. První gól z penalty, druhý po hrubé chybě našich hráčů. Pětadvacet minut z druhého poločasu bylo velmi dobrých, pak přišel třetí gól z třímetrového ofsajdu a bylo po zápase. Situace je pro nás velmi špatná, ale musíme zabrat. Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko."

TJ Svitavy - FK Česká Třebová 6:1

Oldřich Palla, vedoucí mužstva Svitav: „Zápas, který skončil naším jasným vítězstvím, byl až do 74. minuty, kdy jsme vstřelili třetí gól, celkem vyrovnaný a dokonce nás mladíci ze Třebové po značnou část druhého poločasu dost potrápili. A vlastně můžeme děkovat Veselskému, který zákrokem na brankové čáře nedovolil soupeři vyrovnat, že z koncovky zápasu nebylo drama. Po navýšení náskoku na 3:1 nicméně hosté odpadli a my jsme ještě třikrát udeřili, když o dva zásahy se zasloužil střídající dravý Juřík, který se nenechal odstavit od míče a vybojoval penaltu, aby po dalším průniku a úspěšném souboji s brankářem vsítil branku i sám."

Petr Pražák, trenér České Třebové: „Výsledek je krutý, v sedmdesáté minutě jsme sahali po vyrovnání, ale míč skončil na tyči. Posledních patnáct minut jsme však nezvládli a soupeř nás deklasoval. Gratuluji soupeři k euforickému vítězství, pro tyto okamžiky děláme fotbal."

Tomáš Kučera in memoriam(Nebeské kopačky… Čtyřiadvacetiletý libišanský obránce Tomáš Kučera o víkendu tragicky zahynul při autonehodě.)

„Podle mého názoru měl Tomáš na vyšší soutěž. Jenže kvůli práci vsadil na krajskou úroveň. Aby si něco vydělal a zahrál si fotbal pro radost. No a nakonec se mu to stalo osudným. Co se týče fotbalových věcí, byl to elegantní hráč a hezky se na jeho hru dívalo. Všechno, co v životě dělal, tak dělal na maximum. Byl to vstřícný kluk, slušně vychovaný. S každým se bavil, s každým vycházel. Bohužel už není mezi námi…"
(Jiří Kaufman st.)