Žamberk – Cerekvice 0:1
Jestliže byl stav hrací plochy před zápasem v dobrém stavu, pak to sněhová vánice rychle změnila. Pro všechny aktéry to přineslo nutnost vypořádat se s nevyzpytatelnými odskoky míče i stabilitou.
V první šanci se ocitl už ve druhé minutě Čada, ale jeho hlavička z malého vápna branku minula. Pak už hosté názorně předváděli, proč se nacházejí  na druhém místě tabulky. Žamberk držel nad vodou svými zákroky Pěnička, který postupně vyrazil Davidovu ránu z dálky, vytěsnil mimo tyče Michalcův pokus z úhlu a zneškodnil také střelu Černého. Další skvělé zákroky si připsal Pěnička při včasném vyběhnutí proti Fikejzovi a vyražením tvrdé střely Součka. Na druhé straně se dostal po Ulvrově prostrčení do druhé šance Čada, ale v dobré pozici na Lampárka nevyzrál.
Po obrátce srovnali domácí s favoritem krok, ale jejich produktivita byla žalostná. Čadovu střelu z úhlu Lampárek vyrazil a nezaskočila jej ani Ulvrova střela. Chvíli nato nedosáhl na zadní tyči osamocený P. Huška na Ulvrovu přihrávku a střelu Jírů před brankou zablokovala obrana. Hosté hrozili hlavně vysokými hráči ze vzduchu. Po hodině hry letěl míč z hlavy Chlebouna těsně nad břevno a Fikejzova hlavička skončila v Pěničkových rukavicích. Rozhodující úder přišel paradoxně z hlavy nejmenšího hráče na hřišti. Čtvrt hodiny před koncem Žamberští nezachytili rychlý kontr soupeře, Fikejzův centr našel nekrytého Hrubého, který zblízka překonal Pěničku. Přes veškeré úsilí už Žamberk na vyrovnání nedosáhl. Nejblíže k tomu byl po rohu Matoulek, jehož střela jen těsně minula horní roh. V nastavení ještě Pěnička korunoval svůj vynikající výkon zneškodněním Fikejzovy  tutovky.

Pardubice C – Vysoké Mýto 3:3
Hned v páté minutě po centru Hanče zleva hlavičkoval Brychta a jeho pokus olízl břevno branky hostů. Poté se bojovalo převážně ve středu hřiště. Až ve 32. minutě přišel faul ve vápně hostů a byla z toho penalta. K té se postavil gólman Čihař a s přehledem propálil kolegu Černíka – 1:0. Bohužel hned za dvě minuty domácí zaváhali ve středu obrany a Sedlák vyrovnal – 1:1. Ještě do poločasu svým tradičním lobem upravil na 2:1 Ryba.
Dvě minuty po přestávce však Pardubičtí opět trochu zaspali a po rohovém kopu se zblízka prosadil expardubický Sklenář – 2:2. V 54. minutě mohli jít hosté do vedení, ale Čihař střelu Sedláka po brejku srazil a Křivka odkopl na brankové čáře. Poté si domácí vytvořili zřetelnou herní převahu a výsledkem toho bylo již třetí domácí vedení. Prosadil se Brychta po střele z otočky – 3:2.
I nadále Celtic svého soupeře přikoval k jeho vápnu a bylo jen otázkou času, kdy soupeři vstřelí potvrzující čtvrtý gól. Jenže domácí několik slibných akcí ke gólu nedotáhli a opět přišel trest, když mezi stopery vlétl znovu Sedlák a křížnou střelou vyrovnal na 3:3. (kor, ou)