1. FC Žamberk - Třemošnice 1:1 (0:0), penalty 2:4

Za podpory početné skupiny svých fanoušků předváděli třemošničtí fotbalisté úžasnou herní pohodu, v níž se momentálně nacházejí. Stále ještě nerozehraným domácí činila jednoduchá, ale účinná hra soupeře veliké potíže. Dění na hřišti asi nejlépe vystihuje poměr střel dvě ku šesti během prvního poločasu. Co se hostům nepovedlo do přestávky, vyšlo v 55. minutě, v níž svou příležitost s jistotou využil Hejcman. O deset minut později byl navíc po druhé žluté vyloučen Smola a Žamberští dohrávali o deseti. Domácí lavička reagovala na nepříznivý vývoj vysláním čerstvých sil a tento tah se v závěru vyplatil. Bartoňovu ránu z dálky ještě zastavilo břevno, ale čtyři minuty před koncem se v závaru před brankou prosadil střídající Zach a zblízka vyrovnal. V penaltovém rozstřelu pak byli jistější hosté, což bylo vzhledem k průběhu asi spravedlivé rozdělení bodů.

Přelouč - FK Agria Choceň 0:1 (0:1)

Co se od začátku jara nedařilo, se v sobotním utkání v Přelouči povedlo. Trefil se kanonýr Myšák, od něhož se góly čekají. Trenér Dvořák si tak může oddechnout. V 15. minutě vedla Choceň 1:0. Jenže od té doby nic, žádná další šance neskončila gólem. A když se neprosadili ani domácí, odvezla si Choceň důležité tři body, které je posunuly od sestupového pásma.

Hlinsko - FK Česká Třebová 3:4 (2:1)

Pořádnou divočinu nabídla divákům obě mužstva. Hlinsko celkem pětkrát rozvlnilo síť, jenže z toho dva góly byly vlastní. Smolařem se stal Lukáš Cach, jenž nešťastně pomohl Třebové. Hosté začali dobře a záhy se ujali vedení. Ještě do přestávky domácí výsledek otočili. V 46. minutě České Třebové vyšla akce, po které si dal Cach první „vlastňák". A vydařený vstup do druhé půle potvrdil gólem Novotný. Krátce nato se domácí Cach trefil znovu do vlastní brány. Za šest minut hosté odskočili na rozdíl dvou gólů. Na drama zadělal ještě Mayer kontaktním gólem. Více Hlinečtí nestihli.