Živanice – Choceň 3:0
Miroslav Fikejz, trenér Chocně: „Utkání se mi hodnotí velice těžko, protože šedesát minut jsme byli zdatným soupeřem Živanic. Měli jsme pár šancí, které hráči nevyužili, a soupeř pak po naší chybě v rozehrávce ve středu hřiště vstřelil branku. To nás dostalo do kolen. Obdrželi jsme další dva góly a utkání se již jen dohrávalo."

Polička – Žamberk 2:1
Jaroslav Veselý, trenér Žamberka: „Šťastné domácí vítězství, kterému jsme napomohli svými individuálními chybami a dalším vlastním gólem. Na druhé straně jsme si byli schopni vytvořit množství vyložených gólových příležitostí, ale naši střelci neměli svůj den. Celkově jsme v Poličce nechali dobrý dojem, na který se bohužel nehraje. I přes prohru děkuji hráčům za přístup a odvedený výkon. Čekají nás dva domácí duely, na které se musíme připravit a být zde stoprocentní."

Moravany – Vysoké Mýto 0:1
Milan Ujec, trenér V. Mýta: „V Moravanech bylo utkání vyrovnané a měli jsme rozhodnout už v první půli, kdy měli hráči několik vyložených šancí. Závěr utkání jsme si zkomplikovali sami zbytečným vyloučením. Nicméně domácí se do žádné větší šance nedostali a myslím, že jsme zaslouženě vyhráli."

Hlinsko – Česká Třebová 3:1
Bohuslav Sokol, trenér Č. Třebové: „V utkání jsme udělali hloupé chyby a domácí nás za to potrestali. Chyběli nám tři hráči základní sestavy, a to se projevilo na našem výkonu. Přesto si myslím, že se dalo v tomto utkání bodovat."

Litomyšl – Lanškroun 1:0
Pavel Hrabáček, trenér Lanškrouna: „První poločas byl z obou stran vyrovnaný. Domácí měli jednu obrovskou šanci, kdy šel hráč sám na brankáře, ale svoji příležitost prováhal. Poté přišlo vyloučení hráče Litomyšle, ale do konce první půle se již nic nestalo. Po změně stran domácí vlivem oslabení urputně bojovali a dostali se do tlaku. Podařilo se jim vstřelit vítězný gól, na který jsme nedokázali svou nepřesností a malým pohybem reagovat. Dá se říct, že soupeřovu branku jsme ohrožovali velice sporadicky. Nepomohlo nám ani vyloučení druhého hráče Litomyšle. Domácí zaslouženě vyhráli."

Přelouč – Dobříkov 2:0
Milan Šmarda, trenér Dobříkova: „Přelouč hrála aktivně, bojovně a s nasazením. I když poločas skončil nula nula, tak to byli právě domácí, kteří byli lepší. Celému mužstvu Přelouče vlastně čelil brankář Novotný. Požadavek na hráče, který jsme měli, tzn. bodovat v Přelouči, se nám nevydařil. V druhém poločase jsme si vytvářeli tlak i šance, ale nedokázali jsme to využít a domácí vyhráli zaslouženě. Je to pro nás další venkovní utkání, kdy hráči nedokázali vstřelit branku. Je pravda, že jsme mohli prohrát větším rozdílem, ale také byly šance na to branku dát, zejména Horníček, Ševčík, Zahradník, Starý. Na obou stranách zachytali výborně brankáři. Bohužel se nám teď nedaří a těch aspektů, které k tomu vedou, je spousta."