Slatiňany – 1. FC Žamberk 4:0
Evžen Kopecký, trenér Žamberka: „Je to škoda. Do čtyřicáté minuty jsme snesli měřítko, a pak si strašně lehce necháme dát dvě branky do šatny. Z toho se ani kolikrát nedostanou daleko zkušenější týmy, než jsme my. Chtěli jsme s tím něco udělat, změnili rozestavení, ale naopak při hře v devíti, kdy našeho hráče ošetřovali, jsme inkasovali další dvě branky. Mrzí nás to, ale nedělám z toho vědu, je to úvod soutěže a je to fotbal, ke kterému i takové výsledky patří. Letos se hned zkraje ukazuje, že má krajský přebor daleko vyšší úroveň než loňský ročník, a i proto musíme hodně přidat. Jen taková je cesta k bodům."

TJ Lanškroun – Moravany 0:2
Pavel Hrabáček, trenér Lanškrouna: „Hrálo se v dobrém tempu. První polovinu poločasu byli hosté aktivnější. Branku vstřelili v době, kdy se hra začínala obracet. Měli jsme několik střeleckých pokusů, ale do poločasu se vyrovnat nepovedlo. Soupeř se po přestávce více zatáhl, měli jsme stálou územní převahu, obléhali jsme branku, jenže do vyložených šancí jsme se nedostávali. Hosté hrozili hlavně z brejků. Posledních dvacet minut jsme hráli na riziko a deset minut před koncem už jsme hráli prakticky na dva hráče vzadu. Druhý gól jsme dostali v samém závěru. Jsem zklamán, že jsme nevytěžili žádný bod. Musím uznat kvalitu hráčů soupeře, ale i těch našich, že hráli do poslední minuty."

FK Agria Choceň – Svitavy 2:1
Josef Matoušek, trenér Chocně: „Soupeř k nám přijel hodně koncentrovaný a co jsme od něho očekávali, to také potvrdil. Svitavy mají kvalitu, kterou ukázaly. Vstoupily do zápasu lépe a zkraje si vypracovaly slibnou příležitost, kterou naštěstí nevyužily. Byl to důležitý moment pro vývoj zápasu. Poté jsme hru ovládali a podařilo se nám využít jednu příležitost, kdy střelu Zavřela dorazil Myšák. Ke konci poločasu byli hosté velmi nebezpeční. Musím před nimi smeknout, protože je to velice perspektivní mužstvo. Jeden z nejlepších týmů, proti kterému jsme hráli. Po přestávce jsme proměnili druhou naši šanci, což nám pomohlo. Soupeř totiž nastoupil hodně odhodlaný, přidal na důrazu, což na nás platilo. Hra se postupně přesouvala na naši polovinu a Svitavy měly spoustu příležitostí. Deset minut před koncem jsme inkasovali a od té doby jsme byli pod velkým tlakem. Vítězství se nám podařilo uhájit. Klukům musím poděkovat. Hra má stále nedostatky, ale body jsme udělali, což je pro nás v této fázi nejdůležitější."

FK Česká Třebová – FK Letohrad B 3:0
Petr Pražák, trenér České Třebové: „S výsledkem jsem spokojený, avšak s výkonem už méně. Ke zlepšení oproti minulému zápasu došlo, ale ve všech řadách to zatím není ideální. Opět jsme soupeře naší chybou pustili do vyložené šance. V útočné fázi máme spoustu nedotažených akcí. Přesto klukům nemohu upřít snahu a vítězství si určitě zasloužili."
Zdeněk Vacek, trenér Letohradu B: „Začátek jsme nechytili, ale postupně jsme hru vyrovnávali. V době, kdy jsme přebírali iniciativu, jsme domácím sami nahráli na gól. Prohrávali jsme zcela zbytečně, což vývoji utkání z naší strany nepřispěje. V úvodu druhého poločasu jsme nedali jasnou gólovku, z protiútoku jsme inkasovali a, jak to u nás bývá zvykem, za další dvě minuty jsme dostali další branku. Co nám je platné, že hru pak vyrovnáme a hrajeme. Fotbal se hraje na góly. Když je dávat nebudeme a soupeři je budeme darovat bez toho, aby nás výrazně přehrál, tak budeme prohrávat. Musíme na tom zapracovat."