Litomyšl – Č. Třebová 0:0

Bohuslav Sokol, trenér České Třebové: „První poločas byl vyrovnaný s minimálními šancemi na obou stranách. Druhý poločas jsme byli jasně lepší, bohužel jsme nedokázali proměnit tři pološance. Opět jsme tak nevyhráli."

Chrudim B – Choceň 1:0

František Jandáček, trenér Chocně: „V první půli nás domácí svou rychlou kombinační hrou na minimum doteků dostali a zásluhou Libora Gerčáka jsme drželi bezgólový stav. Měli jsme i slušné šance, především Jiráský, ale vlastní chybou jsme vytvořili domácím přímý kop, který využili. Druhý poločas jsme se domácím vyrovnali, ale branka soupeře nám je zakletá. Na závěr takový poznatek. To, co mají naučené mladíci z Chrudimi ze žáků a dorostu my bychom měli bohužel učit v mužích. Přesně platí „co se v mládí naučíš, …"

Dobříkov – Vysoké Mýto 0:3

Milan Šmarda, trenér Dobříkova: „V utkání se nám vůbec nedařilo. Nedařilo se nám ani v obranné, ani útočné činnosti. Po dobrých výkonech ve Svitavách, proti Chrudimi a v Holicích nám to vůbec nevyšlo. Moc to mrzí nejen mne, ale i hráče. Body v domácím prostředí potřebujeme, ale prostě to nešlo. Výborným výkonem nás podržel brankář Novotný. Utkání bylo z naší strany nemastné a neslané. Nevím, zda to bylo způsobeno tím, že jsme hráli v sobotu a v úterý. Jsem hodně zklamaný."

Milan Ujec, trenér Vysokého Mýta: „Utkání jsme zvládli zejména po taktické stránce velmi dobře. Dostávali jsme se do spousty nebezpečných šancí. Z toho jsme v prvním poločase vstřelili dvě branky. Druhý poločas jsme takticky odbránili. Musím pochválit mužstvo za předvedený výkon."

Lanškroun – H. Městec 3:1

Pavel Smejkal, trenér Lanškrouna: „V domácím prostředí jsme hostili celek Heřmanova Městce. Potřebovali jsme získat důležité tři body, což se nám podařilo. V první půli jsme si vytvořili tři brankové příležitosti, které jsme neproměnili. V závěru poločasu byl faulován v pokutovém území soupeře náš hráč a Pavel Stasiowski pokutový kop proměnil. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že potřebujeme přidat ještě jednu branku. Bohužel se nám to nepodařilo. Celek Heřmanova Městce hrál pětadvacet minut výborně a vstřelil nám vyrovnávací branku. V závěru utkání rozhodl výsledek náš Kašpar, který se uvolnil ve vápně a nezištně skóroval. Těsně před koncem zápasu jsme kopali za další hrubý faul hostí druhý pokutový kop, který proměnil opět Stasiowski. Za první poločas jsme si vítězství určitě zasloužili. Chtěl bych hráčům poděkovat za předvedený výkon. Trojice rozhodčích utkání výborně odpískala."

Cerekvice – Žamberk 2:0

Jaroslav Veselý, trenér Žamberka: „Za krásného počasí se hrál pohledný fotbal. Domácí si vytvořili více gólových příležitostí a dvě byli schopni proměnit. Domácím gratuluji k zaslouženému vítězství a našim hráčům i přes porážku děkuji za předvedený výkon."