SO 16.30: Jiskra Ústí n. O. (9. místo, 9 bodů) – Lhota pod Libčany (14. místo, 5 bodů).
Spousta šancí, gól pouze jeden a nula na kontě bodů. Ani v Novém Bydžově se Ústeckým vyhrát nepodařilo. „Taková porážka je opravdu hodně bolestivá. Ovšem rozhodují góly," uvedl trenér Jiskry Navrátil.
Nyní jej čeká nováček soutěže Lhota pod Libčany, která doposud nasbírala pět bodů, ovšem poslední zápasy ukázaly, že se zlepšuje. „Očekávám, že by to mohlo být podobné utkání jako poslední domácí zápas proti Semilům. Samozřejmě poslední utkání naznačila, že i Lhota se zlepšuje. Předvedla to právě na půdě Semil, kde dokázala remizovat. Ale už předtím v domácím zápase porazila Dobrovice 5:0, takže zase to bude kvalitní soupeř. Vypovídá o tom vlastně celá skupina C, kde lehkých soupeřů moc nebude," říká Jan Navrátil.
Ústecké fotbalisty trápí proměňování šancí, kterých si dokáží za zápas vytvořit hned několik. „Uvidíme, jak to bude tentokrát. Čeká nás dobývání soupeřovy branky. Musíme spoléhat na rychlé protiútoky a snad se prosadíme střelecky. Do šancí se dostáváme, ale dáváme z nich málo branek, takže věřím, že se více prosadíme v útočné fázi a že utkání dotáhneme do vítězného konce."
Lhota inkasovala v sedmi odehraných zápasech 17 gólů (třetí nejhorší v soutěži). „Ono to není vypovídající, protože v jednom zápase můžete dostat pět gólů, a v dalších třeba žádný. Ale každý ten zápas je jiný. Může skončit jedna nula, anebo pět tři. Opravdu těžko říct, jak se to bude odvíjet hlavně od těch úvodních patnácti minut, ale uvidíme," dodal trenér Navrátil.

SO 16.30: FK OEZ Letohrad (7. místo, 10 bodů) – Dobrovice (4. místo, 13 bodů).
Letohradští fotbalisté si mohli konečně zařvat i venku, a právem. Dokázali vyhrát v Pardubicích a přivezli si poprvé v sezoně tři body. Ani tentokrát je však nečeká lehký soupeř. Naopak, Dobrovice, které mají v kádru exligistu Zbončáka, budou soupeřem více než nepříjemným.  „Dobrovice jsou velmi kvalitním týmem. Jejich kádr je ´prošpikovaný´ velkými jmény a síla je v kombinačním fotbale a velkých zkušenostech v podobě Zbončáka, Cigánka, Boška a také Ansumy Musy, útočníka, který připomíná Bonyho Wilfrieda (dříve hráče Sparty, pozn. red.). Takže všichni tito hráči jsou pro jejich hru velmi důležití," uvedl Jaroslav Veselý.
K dobrému výsledku by Letohradským měla pomoci dobrá obranná fáze, ale sám trenér říká: „Všichni vědí, že já nejsem příznivcem  obranné hry. Samozřejmě musíme respektovat sílu soupeře, a bude to spočívat v dobré organizaci po ztrátě míče a v poctivé práci dozadu. Tam vidím určitou slabinu soupeře, protože jeho hráče to hodně táhne dopředu. Řekl bych, že jejich obrana není tak organizovaná při přebírání hráčů po ztrátě míčů."
Vrásky dělá trenérovi Veselému zdravotní stav jeho svěřenců. Jak uvedl, na marodku přibyl i záložník Nadrchal: „Bohužel se potvrdilo, že je to zranění vážnějšího charakteru. Jeho noha je hodně zhmožděná a až mu sundají dlahu, tak se uvidí, jak bude léčení pokračovat dále."
Sestava na úvod zápasu bude opět jiná a Jaroslav Veselý dodává, že už moc možností není: „Za ty roky, co trénuji A mužstvo, se nestalo, abych měl na tréninku devět hráčů. Spíše budeme vycházet ze zdravotního stavu. Nicméně představu mám, jak jej nahradíme. Uvidíme, jak to v utkání dopadne."