Lanškroun B – Sebranice 5:0
Rezerva Lanškrouna vyřešila zápletku utkání během prvních patnácti minut třemi góly a bylo rozhodnuto. Hosté se prakticky k ničemu nedostali a v závěru ještě dvakrát inkasovali.
Fakta – branky: Černušák 2, Fait, Krejsar, R. Mizerák. Rozhodčí: Schmeiser. Poločas: 3:0.

Verměřovice – Libchavy 0:1
Do zápasu vstoupili aktivněji hráči hostí. Domácí začali vlažně, a tak je zanedlouho stihl trest v podobě obdržené branky. Tu zpoza velkého vápna vstřelil Milan Kopfštein. Po této brance trenér Růžička změnil rozestavení hráčů v poli, což hře domácích značně pomohlo a průběh se díky tomu vyrovnal. Šanci si však ani jeden tým do konce poločasu nevytvořil.
Verměřovičtí na svého soupeře postupně vyvíjeli čím dál větší tlak po přestávce, což vyústilo v pokutový kop. V 61. minutě se k němu postavil Kvapil, jenže brankář hostí se v podstatě nemusel ani pohnout a v poklidu si poradil. I přes neproměněnou penaltu zůstávala větší aktivita na straně domácích, kteří se i nadále snažili o vyrovnání, ale šance ne a ne přijít. Oproti tomu Libchavští, kteří se ve druhém poločase soustředili především na brejkové situace, si v závěru utkání vytvořili dvě šance, jež měly gólové parametry. První zneškodnil brankář, druhá mířila vedle.
Fakta – branka: Kopfštein. Rozhodčí: Mrázek. Bez karet. Diváci: 50. Poločas: 0:1.

Ústí n. O. B – Řetová 0:0
Na těžkém terénu začalo Ústí platonickým náporem, který větší vzruch před brankou hostí nepřinesl. Výjimkou byla střela Skalického z těžkého úhlu. Na druhé straně se po rychlém průniku středem hřiště neúspěšně zastřeloval nejnebezpečnější hráč soupeře Bohuněk. V 17. minutě se do nadějné střelecké pozice dostal řetovský T. Bače, ale z vápna mířil vedle. Nadějná příležitost Ústí se urodila vzápětí, kdy po akci Skalického střílel Rejda a jeho pokus zastavil na brankové čáře jeden z obránců. Stejnou situaci si vypracovali i hosté, kdy na brankové čáře zachraňoval tentokrát stoper Jansa. Po půlhodině po špatně zahraném rohovém kopu domácích bleskově zaútočil Müller, jehož tečovanou střelu bravurně vytáhl na roh Šenkýř. Ústí se dostalo do velké šance v 38. minutě, když přesný centr Skalického tečoval na přední tyči P. Langer těsně vedle.
Dobrou příležitost vypracoval P. Langer pro M. Rába ihned po přestávce, ale ústecký střelec na malém vápně zády k brance přihrával na Rejdu, jenž trefil obránce. V 67. minutě znovu čaroval gólman Jiskry, když báječným reflexem vykopl tutovku unikajícího Bohunka. Největší šanci zápasu však spálil střídající útočník Holinka v 73. minutě. Po hrubce ve středu obrany postupoval sám na brankáře, ve vápně ho obešel kličkou, ale ve chvíli, kdy na něj zívala prázdná branka, uklouzl a dostal se ze střeleckého úhlu. Gólman Šenkýř musel řešit ještě přímý kop Špatenky.

Jablonné – Cerekvice 6:1
Fotbalisté domácího týmu chtěli odčinit nepovedený zápas v Řetové. Zpočátku bylo znát, že se jedná o důležité utkání, hra byla často rozkouskovaná a do 20. minuty se toho příliš nedělo. Jenže poté Jablonné během tří minut třikrát udeřilo a rázem bylo vše jinak. Domácí se dostali na koně, přidali čtvrtý gól a zdálo se být hotovo. Následně však přišla hrubá chyba v rozehrávce mezi obránci a pro útočníka hostí nebyl problém dopravit míč do prázdné branky. Po přestávce už Jablonné hlídalo náskok a dvěma góly jej ještě navýšilo. Domácí mohli přidat i další branky, ale Solar a Tomek své gólovky zazdili.
Fakta – branky: Čermák 2, Ulbrich 2, Kaška, Vaníček. Rozhodčí: Valenta. Diváci: 150. Poločas: 4:1.

Kameničky – V. Mýto B 1:2
V bojovném utkání patřila první půle domácím, kteří šli do vedení po trefě Vally. Pak ale hosté ve druhé půli přitlačili a když domácí nevyužili velkou šanci na navýšení skóre, přišel trest v podobě dvou gólů vysokomýtské rezervy, které otočily skóre.
Fakta – branky: Valla – Brychta, Valášek. Poločas: 1:0.

Řečany n. L. – Dobříkov 3:1
V první čtvrthodině domácí zahodili tři tutovky a pak se fotbal na dlouho ze hřiště vytratil. Řečanské probudil až gól z brejku. S notnou dávkou štěstí vyrovnali a pak ještě vstřelili další dva.
Fakta – branky: Hostinský, Bank, M. Tichý – Brzybohatý. Rozhodčí: Šlor. ŽK 2:2. Diváci 80. Poločas: 0:0.
Zámrsk – Mnětice 6:2
Zámrsk výtečně vstoupil do utkání a již v 21. minutě vedl 3:0. Moravec sice snížil ještě do přestávky, ale domácí žádné komplikace nepřipustili, přidali další tři branky a zaslouženě slavili vítězství 6:2.
Fakta – branky: Csernyanszký 2, Matoušek, Krejza, M. Novotný, Zahradník – Moravec 2. Rozhodčí: Svoboda. ŽK: 2:6. ČK: 0:1. Diváci: 100. Poločas: 3:1. (bed, zz)