FK Agria Choceň - Dolní Újezd 3:3, penalty 4:3

František Dvořák, trenér Chocně: „Tentokrát musím hráčům vyčinit, protože výkonem, jakým jsme se prezentovali po většinu hry, by snesl úrovně středu A třídy. Ale bylo to oboustranné. Trenérům se to nemůže líbit. Bylo v utkání hodně hluchý okének a také nezodpovědnosti. Zápas neměl tvar. Z naší strany snese přísnější měřítko pasáž za stavu 0:1, kdy ještě Gerčák zlikvidoval dva samostatné nájezdy. Až tohle hráče namotivovalo. Po chvíli jsme otočili na 3:1, kdy utkání mělo gradaci, na kterou jsme zvyklí. Jenže v posledních deseti minutách jsme to celé rozbili. Vyrobili jsme dvě hrubé chyby a soupeři jsme darovali vyrovnání. Navíc mohl i zvítězit. Pokutové kopy jsme zvládli lépe. Nikdo z hráčů nepřekročil v utkání pomyslnou čáru výkonnosti."

Tomáš Abt, trenér Dolního Újezdu: „První poločas byl spíše ve znamení oťukávání a hrál se bez větších šancí na obou stranách. Nám se povedl nástup do druhé půle, šli jsme do vedení a měli další stoprocentní gólovky, kdy jsme šli od půlky sami na branku. Ty jsme nedali a, jak už to bývá, soupeř trestal a snad během deseti minut nám nastřílel tři góly. Vypadalo to zle, ale kluci ještě zabojovali a podařilo se vyrovnat. Šlo se do penalt, v nich nás vychytal Gerčák, který kryl dva pokusy, přestože nebyly špatně kopnuté. Doplatili jsme na nevyužívání šancí a máme jen bod, ale je to zisk z venku, naděje na záchranu pořád žije."

1. FC Žamberk - SK Spartak Slatiňany 0:1

Evžen Kopecký, trenér Žamberka: „Čekal nás těžký soupeř, který je suverénem soutěže, a proto jsme k tomu také tak museli přistoupit. Hráli jsme ze zabezpečené obrany a věděli, že se musíme pokusit nechybovat. To se nám docela dařilo a v prvním poločase se tak ani jeden tým do pořádné šance nedostal. Věděli jsme, že i maličkosti můžou takové utkání rozhodnout, a tak jsme se ve druhém poločase chtěli prezentovat stejnou hrou. Bohužel jsme udělali v 60. minutě snad jednu velikou chybu odkrytím pravé strany, kdy hráč Slatiňan z velkého úhlu prostřelil našeho Martinovského. Opět jako v posledním zápase jsme to poté více otevřeli, dokonce se nám hosty podařilo i místy mírně přitlačit, měli jsme i dva gólové momenty, ale do sítě jsme míč nedostali. V takové fázi je důležitá sehranost a cit. To nám nyní z důvodů zranění a neúčasti některých hráčů na tréninku bohužel chybí. Když to shrnu, tak i přes porážku musím svým hráčům poděkovat a myslím, že by utkání slušela spíše remíza."

Petr Myška, trenér Slatiňan: „První poločas jsme neodehráli moc dobře, sice jsme byli více na míči, ale chyběl moment překvapení a hlavně více pohybu. Vstup do druhé půle se nám povedl, V. Trňák krásně našel za obranou J. Koblasu a ten nás poslal křížnou střelou do vedení. Domácí měli pár nebezpečných centrů a jednu velkou šanci, ale se vším si výborně poradil Žďánský. My jsme také zahrozili z brejků, takže si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Pochvalu zaslouží všichni hráči, ale i fanoušci, kteří do Žamberka vyrazili s námi."

Třemošnice - FK Česká Třebová 3:0

Tomáš Jambor, předseda Třemošnice: „Pěkné utkání pro oko diváka skončilo zaslouženou výhrou našich kluků. Hosté se prezentovali mladým týmem, který má před sebou určitě slibnou budoucnost. Ovšem tentokrát to na naše mužstvo nestačilo. Všichni máme radost, jak to letos kluci válí a stále atakují přední příčky tabulky krajského přeboru."

Petr Pražák, trenér České Třebové: „Soupeř byl ve všech herních činnostech lepší a zaslouženě vyhrál."