Lanškroun B – Sebranice 0:0
Domácí si vytvořili během prvního poločasu uzemní převahu, ale střelecky se trápili. První příležitost měl v 18. minutě Petruň, ale jeho střela z výhodné pozice skončila nad brankou. Brankář hostí se vyznamenal  při trestném kopu Černušáka, kdy jeho střelu s námahou vyrazil na roh. Sebraničtí se za celý poločas nedostali k vážnějšímu ohrožení branky domácích.
Po přestávce se hosté značně zlepšili a měli v 56. minutě gólovou příležitost. Střela Klusoně těsně minula branku. Další šanci měl Kalánek, ale ani on branku netrefil. V 75. minutě byl vyloučen Horníček. V závěru měli Lanš-
krounští drtivou převahu, ale hosté obětavou hrou ubránili nerozhodný výsledek.
Fakta – ŽK: 2:5. ČK: 0:1 (75.Horníček). Rozhodčí: Mrázek. Diváci: 60.
Lanškroun: Marek – Černý, Richtr, Šenkýř, Urban, Marek J. (69. Mizerák), Šišan (69. Dvořáček), Vodák, Černušák, Pavelka, Petruň.

Semanín – Polička B 0:2
Domácí hosty většinu zápasu přehrávali, ale bez efektu. Polička vytěžila 3 body prakticky z ničeho. První branka padla z penalty, druhá z rychlého brejku. Neschopnost Semanínských vstřelit branky je alarmující.
Fakta – branky: Kučera, Leinweber. Rozhodčí: Novák. ŽK: 5:4. Diváci: 50.

Pomezí – Verměřovice 1:3
Domácím hráčům skvěle vyšel úvod utkání. Již ve třetí minutě se ujali vedení. Verměřovičtí se rychle oklepali a zatlačili soupeře na jeho polovinu. Do konce poločasu se hostům podařilo vývoj zápasu otočit na svou stranu, když se trefili Sklenář  a Václavek gólem do šatny.
Po změně stran hráči Pomezí přidali, ale nedokázali svůj tlak zúročit, když nemohli prostřelit brankáře. Naopak pohotový Sklenář přidal z brejku pojistku.
Fakta – branky: nehlášeno – Sklenář 2, Václavek. Poločas: 1:2.

Jablonné – Č. Třebová B 1:1
Jako první se v souboji druhého s prvním pokusil o změnu skóre V. Fater, ale gólman hostí mu včasným vyběhnutím šanci zmařil. Co se nepovedlo domácím, to se podařilo Třebovským. Přesný míč mezi obránce s přehledem uklidil do sítě útočník Král. Vyrovnat mohl Vaníček, ale překonaného brankáře nahradil na brankové čáře jeden z obránců. Ještě do poločasu to zkusil z volného přímého kopu Lička, ale i když střela byla přesná, scházela jí razance.
Ve druhé půli hosté potvrzovali svoje umístění v tabulce a byli silní na míči. Jablonští hráči se sice snažili, ale bez gólového efektu. V 68. minutě vystřelil hezky Solar a brankář s námahou vyrazil na roh. Po faulu na střídajícího Halbrštáta se k volnému přímému kopu postavil Čermák a míč zatočil do sítě – 1:1. Utkání skončilo zaslouženou remízou, na čemž se shodly obě strany.
Fakta – branky: Čermák – Král. Poločas: 0:1.
Jablonné: Šlahora – Beneš (75. Halbrštát), Tomek, Kyllar, Solar (83. Rada) – Bednář M. (58. Kashalupa), Fater, Štruml, Lička – Vaníček (Bednář L.), Čermák.

Ústí n. O. B – Král./Č. Voda 2:1
Ústeckým vyšel úvod utkání, když se ve 2. minutě trefil Macek. Těsně před poločasovým hvizdem upravil znovu Macek na rozdíl dvou gólů. Hostům se podařilo ve druhé půli snížit. Vítězství domácího týmu bylo naprosto zasloužené.
Fakta – branky: Macek 2 – Ježek. Poločas: 2:0.
Ústí n. O.: Šenkýř – J. Novák (67. Rejda), Chudý, M. Falta, Grunta – J. Kalousek, Vacek, Motl, Šebrle (62. P. Langer) – Macek, R. Ráb (75. Ptáček).

(lan, švi, ver, mš, js)