Boříkovice – Sruby 0:3
V Boříkovicích se představil vedoucí celek soutěže a odjel s výhrou, ale domácí byli vyrovnaným soupeřem. Hosté využili téměř každou chybu Boříkovic. V první půli se ujali vedení z rychlého brejku. Ve druhém poločase měli Boříkovičtí více ze hry, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Naopak, když domácí v závěru vrhli všechny síly do útoku, hosté je v 85. minutě z trestného kopu a v poslední minutě do rozhozené obrany ještě dvakrát potrestali. Pro domácí byla výše porážky až příliš krutá a po zápase si od svých fanoušků vysloužili potlesk.
Fakta – branky: Simon, Chadima, Houdek. Rozhodčí: Serbousek. ŽK: 1:1. Diváci: 65. Poločas: 0:1.

Semanín – FC Jiskra B 0:3
V utkání 6. kola měli domácí potvrdit zlepšenou formu a výsledek z minulého utkání, ale opak byl pravdou. Před slabou návštěvou, v chladném a deštivém počasí, předvedli výkon, který využili hosté z Červené Vody k vcelku překvapivému zisku bodů. Semanín měl sice optickou herní převahu, ale ta mu stačila pouze na trefování tyčí. Poprvé ji trefil Herynek ve 22. minutě, aby vzápětí hasil nedorozumění v obraně brankář Kašpar faulem a penaltu bezpečně proměnil Jurenka. Ve 32. minutě už to bylo 0:2 po střele Bednáře. Branková konstrukce zvonila znovu po přestávce po Chládkově centru a o několik minut později po hlavičce Hajdariho dunělo břevno. Výhru hostí pečetil v 71. minutě Stolarik.
Fakta – branky: Jurenka, Bednář, Stolarik. Rozhodčí: Jakubec. ŽK: 4:2. Diváci: 30. Poločas: 0:2.

D. Dobrouč – Č. Heřmanice 0:3
Bez čtyř hráčů základní sestavy domácí fotbalisté neměli na svého soupeře. Hosté o výsledku rozhodli třemi góly ve druhém poločase. Dobrouč branku svého protivníka téměř neohrozila.
Fakta – branky: Sokol 2, Mikulecký. Rozhodčí: Smola. ŽK: 2:3. Diváci: 100. Poločas: 0:0.

Rybník – Žamberk B 1:2 PK
Žamberští začali utkání velmi dobře a v 6. minutě se ujali vedení zásluhou Rouse. Hosté byli první půlhodinu lepším týmem, ale Rous další dvě šance nevyužil. V závěru poločasu vyrovnal Dlouhý, ale radost překazil ofsajd. Po změně stran byl Rybník lepší a zaslouženě vyrovnal. V 75. minutě po akci náhradníků předložil míč M. Jeřábek Kubištovi – 1:1. Bod navíc bral po penaltách Žamberk.
Fakta – branky: Kubišta – Rous. Rozhodčí: Hejl. ŽK: 3:2. Diváci: 80. Poločas: 0:1.

Sloupnice – Brandýs n. O. 4:0
Hosté měli v první půli více ze hry, ale bez výrazných šancí. Sloupenští v závěru poločasu přidali a jejich snaha byla korunována brankou Jelínka. Branka domácím pomohla a po přestávce již byli lepším celkem. V 60. minutě si dali hosté vlastní branku a když se poté dvakrát trefil Vondra, o výsledku bylo rozhodnuto. Brandýs měl v utkání i trochu smůly, neboť ve dvou případech zachránila domácí tým branková konstrukce.
Fakta – branky: Vondra 2, Jelínek, vlastní. Rozhodčí: Ropek. ŽK: 3:0. Diváci: 70.

Tatenice – Sopotnice 3:2 PK
Ve vyhroceném, ale herně vyrovnaném utkání se oba týmy rozešly po devadesáti minutách nerozhodně. Rozhodující pokutový kop pak proměnil Tareš.
Fakta – branky: Knápek, Tareš – Mašanský 2. Rozhodčí: Sita. ŽK: 3:4. ČK: 0:1 (Stárek). Diváci: 200. Poločas: 1:1.

Albrechtice – Těchonín 1:0
Těchonín zůstává na chvostu okresního přeboru. Albrechticím stačil k vítězství jediný gól.