Vážení hráči, v průběhu jarní části se můžete těšit na jedno velké překvapení! A také na vaše četné žádosti opět můžete tipovat na internetu.
Tip liga začala úvodním kolem o víkendu 30. a 31. března. Zapojte se do soutěže v průběhu druhého kola.
Jak tipovat
1. Pomocí hlasovacího kuponu, který najdete na stránkách Deníku a doručíte na adresu: T. G. Masaryka 96, 562 01 Ústí nad Orlicí nebo do sběrných schránek Tip ligy ligy Deníku. Obálku se soutěžním kuponem zřetelně označte slovy „Tip liga".
2. Na internetu na webových stránkách www.denik.cz (vyhledejte váš Deník a tipujte, ale až od druhého kola).
První hlasování pouze na kuponu! Pokud hráč tipuje poprvé, napíše do kolonky pro identifikační číslo velké písmeno N a dále vyplní své číselné heslo a ostatní údaje – jméno, příjmení, adresu, telefon, e-mailovou adresu a odpoví na dotaz: zda je nebo se chce stát předplatitelem Deníku.
Heslo si hráč určí sám při vstupu do hry jako kombinaci libovolných čtyř číslic od 0 do 9, například 0123. Startovní číslo hráči přiděluje při vstupu do soutěže redakce. Každou středu otiskneme pořadí všech soutěžících. V tomto seznamu nový hráč zjistí své startovní číslo, které v dalším průběhu hry již sám vpisuje do kuponu nebo je uvádí při hlasování na internetu. Každý hráč může tipovat v jednom kole pouze jednou a pod jedním startovním číslem.

Uzávěrka kola
Uzávěrka pro vhození kuponů do sběrných schránek je každý pátek v 16 hodin. U kuponů zaslaných poštou je rozhodující datum poštovního razítka.

Sběrná místa
1. Redakce Orlického deníku: T. G. M. 96, 562 01 Ústí n.O.
2. Ústí n. O.: Pivnice U Skoby, Menapo Sport Chudý (ulice T. G. M.), Computer Shop Resler (Pickova ulice).
3. Vysoké Mýto: Sport hračky Páral (nám. Přem. Otakara).