Přelouč – Choceň 0:1
František Dvořák, trenér Chocně: „Mohlo to být úplně jinak z hlediska výsledku. Mohl být vyšší. Na šance to bylo šest ku dvěma z našeho pohledu, navíc jsme nedali pokutový kop. Zaplaťpánbůh za to těsné vítězství. Bylo to ale v nedůstojném prostředí. V Přelouči se předělává tribuna, takže jsme měli šatnu u ragbyového hřiště. Ta je prakticky propojená s hospodou, kde zrovna probíhala bujará oslava. Požádal jsem tedy rozhodčího, abychom o poločase nešli do kabiny a začali druhou půli dříve. Samotný zápas byl docela ostrý, ale musím k tomu říct, že rozhodčí podali výkon, který by slušel i vyšší soutěži. Nechali hru plynout, což se mi zamlouvalo. Až ke konci museli vytáhnout žluté karty, kdy se to trochu hrotilo. Škoda, že to vítězství nebylo výraznější, protože mančaft podal velmi dobrý výkon. Dostali se do týmu další hráči, takže to je znovu příslib do dalších utkání."

Letohrad B – Lanškroun 3:1
Zdeněk Vacek, trenér Letohradu B: „Byli jsme šťastnější. Dobře jsme začali, dali jsme brzký gól. To nás zbytečně ukolébalo, mysleli jsme si, že to půjde samo. Soupeř převzal iniciativu a vyrovnal. Měl další velkou šanci na otočení výsledku. I my jsme měli některé šance, ke kterým nám pomohly chyby soupeře. Utkání spělo ve druhé půli k remíze. Druhý gól, co jsme vstřelili, rozhodl. Ten třetí už byla pojistka."
Pavel Hrabáček, trenér Lanškrouna: „Začátek nám nevyšel. Soupeř dal rychlý gól, ale nám se pak podařilo vyrovnat po pěkné brance. Do druhé půle jsme znovu nevstoupili úplně dobře. Domácí nastřelili tyč, ale postupně jsme se srovnali, bojovali jsme, jenže k ohrožení branky jsme se moc nedostávali. V závěru jsme nedokázali odvrátit jednoduchý balón, tudíž ho Dvořáček poslal do sítě, a třetí branka vyplynula z hry na riziko."

M. Třebová – Č. Třebová 0:3
Petr Pražák, trenér České Třebové: „Pro nás vydařené utkání. Dali jsme rychlý gól, a i když jsme v některých situacích měli štěstí, tak jsme velice pozorně a organizovaně bránili. V útočné fázi jsme vyráželi do rychlých protiútoků. Postupem času za stavu 0:2 se soupeř začal více tlačit dopředu a my si vytvářeli další šance. Neproměnili jsme penaltu a ještě jednu stoprocentní gólovku. Mrzí mě jen zranění Nešického v závěru utkání, protože ve středu jedeme dohrávat do Moravan a budou nám chybět čtyři vysokoškoláci (Rataj, Urbanec, Fučík, Novotný) a vykartovaný Bohunek."

Žamberk – Holice 1:5
Evžen Kopecký, trenér Žamberka: „Holice jsem před jarem favorizoval nejvýše, a přestože na jaře nebyly tak dominantní, k nám přijely v pohodě a od první minuty potvrzovaly svoji kvalitu. Přesto jsme první poločas po strašidelné brance do naší sítě zremizovali a věřil jsem, že bychom mohli favorita potrápit. Bohužel s takovýmto soupeřem musíte proměnit alespoň jednu z šancí, které nám z kraje druhého poločasu nabídl. To se nestalo a my v 60. minutě po rohu inkasovali. Pak hosté převzali jasně otěže do svých rukou, my jsme nebyli schopní reagovat a po dalších našich hrubkách inkasovali. Jsem zklamaný, ale i takové výsledky k fotbalu patří, soupeř nás deklasoval a mrzí mě, že jsme mu k tomu hodně pomohli. Holt dostáváme teď facky, ale jednou to skončit musí, teď se v tom nemůžeme šťourat. Musíme zvednout hlavy a dobře se připravit na středeční dohrávku."