Semanín – FC Jiskra 2:0
V Semaníně se za neustálého deště odehrál souboj prvního s posledním, ale náhodný divák by nepoznal, kdo je kdo. Domácí byli po většinu utkání aktivnějším a lepším celkem, více o svůj úspěch bojovali. Naopak hosté přijeli s profesorským fotbalem, bylo na nich patrné, že se spoléhají na fyzickou převahu a standardní situace, ale to tentokrát nestačilo. Těžký ale dobře připravený terén nenahrával přílišné kombinaci, takže bojovnost a nasazení převládaly. Po nerozhodném poločase jako první udeřili domácí. V 56. minutě pronikal do pokutového území Bednár, byl sražen a z následné penalty otevřel skóre Dvořák – 1:0. Jiskra mohla vyrovnat, ale její šance skončily na tyčích, respektive na brankáři Kašparovi. Druhé brance předcházela kuriózní situace, kdy se míč zastavil v kaluži vody a Dvořák ho dopravil do sítě jen tak tak. Tento gól byl uznán na pokyn asistenta, ale jak přiznal sportovně i brankář Pasker, byl míč skutečně již za brankovou čarou. Hosté pak převzali iniciativu, ale bezchybná obrana korekci ani zápletku v tomto střetnutí nedopustila.
Fakta – branky: 56. a 69. Dvořák. Rozhodčí: Horníček. ŽK: 1:2. Diváci: 30. Poločas: 0:0. Semanín: Kašpar – Herynek, Mazal, Petr, Síbrt – Šimek, Špatenka, Švihálek, Bednár (82. Krása) – Chládek (85. Macek), Dvořák (80. Altenburger). FC Jiskra: Pasker – Halanič, Jar. Makar, Starý, Jiří Makar – Vyšohlíd (65. Nágl), Šmolík, Ježek, Hinkelman – Macko, Dostál.

Ústí n. O. B – Sebranice 5:2
Především v prvním poločase se hráči i diváci fotbalem dobře bavili. Trvalou převahu zúročili Ústečtí v 10. minutě a úvodní gól stál za to. Kombinaci založil Chasák, přes centrujícího Flídra se míč dostal na druhou stranu na J. Nováka, jehož přesný centr dopravil v pádu hlavou do sítě Kolář – 1:0. Následně neuspěl v obrovské šanci Kolář a vzápětí i Ráb. Ve 23. minutě předvedl moc pěknou individuální akci Chasák, prošel přes několik hráčů do vápna a bezpečně zvýšil na 2:0. Na další přihrávku za obranu si naběhl Kolář a dal třetí gól. Ukolébaní domácí zapomněli ve 40. minutě bránit, čehož využil k průniku Malý, toho sice vychytal Krátký, ale po následném rohu se zblízka prosadil nekrytý Patočka – 3:1. Ze strany domácích to však v této části hry nebylo ještě všechno. Do poločasu stihl nastřílet hattrick Kolář, když se trefil hlavou.
Ve druhé půli se hosté častěji dostávali na dostřel ústecké branky, ale moc nebezpeční nebyli. Výjimkou byla situace ze 71. minuty a branka Vopařila. Na konečných 5:2 upravil z penalty Vacek po faulu na Koláře.
Fakta – branky: Kolář 3, Chasák, Vacek z pen. – Patočka, Vopařil. Poločas: 4:1. Ústí B: Krátký – J. Novák, Chudý, M. Falta, Chasák (25. P. Langer) – Donát, Flídr, Vacek, Rejda (71. P. Kalousek) – Kolář, R. Ráb (59. Macek).

Jablonné – Verměřovice 0:0
Derby sledoval v Jablonném velký počet diváků. Hned ve 3. minutě mohli skórovat hosté, jmenovitě Kvapil, ale branku netrefil. Stejně si počínali i domácí, a tak byl poločas bez branek. Po změně stran běžel sám na gólmana Solar, ale míč ho neposlechl a bylo po šanci. V 62. minutě fauloval Kashalupu brankář Pražák a uviděl červenou kartu. Do branky tak musel jeho spoluhráč z pole, který ovšem žádnou situaci prakticky řešit nemusel. Domácí měli sice více možností ke vstřelení branky, tu největší bratři Faterovi v samém závěru, ale skóre se nezměnilo.
Fakta – rozhodčí: Fojtík. ŽK: 1:4. ČK: 0:1 (62. L. Pražák). Diváci: 410. Poločas: 0:0. Jablonné: Šlahora – L. Bednář (73. Křivohlávek), Tomek, Beneš, Kyllar – Prokopec, Štruml, Lička, V. Fater – Solar (73. M. Fater), Vaníček (61. Kashalupa). Verměřovice: L. Pražák – Kmeť, Nastoupil, Václavek, M. Pražák, Smejkal, Kvapil, J. Sklenář, Chládek, T. Sklenář, Černaj (Faltus, Růžička, Mikyska).

Utkání Lanškroun B – Č. Třebová B skončilo vítězstvím hostí 2:1 a tím se vrátili do čela tabulky.

(js, štu, švi)