Euforie po postupu do přeboru byla v Dobříkově velká, ale nyní je všechno jinak. Mužstvu se nedaří hlavně výsledkově. Po čtyřech kolech má pouze jeden bod. Alarmující je ale skóre. Hráči dali jen tři góly, zato jich hned čtrnáct inkasovali, což je pořádná nálož. Podruhé za sebou dostal Dobříkov šest branek. Minulý týden v Lanškrouně, v sobotu doma od Litomyšle. Hosté rozhodli v úvodu druhého poločasu, kdy rozebrali defenzivu do posledního šroubku. Pro domácí to byl velký zářez, ze kterého hledali cestu ven jen velmi obtížně. Hattrick si za Litomyšl připsal L. Severa, který svou rychlostí dělal Dobříkovu velké problémy. Krajské derby se hrálo v České Třebové, kam přijel Žamberk. Herně vyrovnané utkání rozhodla standardní situace po hodině hry. Trefil se Grepl. Hosté se tlačili za vyrovnáním, vypracovali si šance, ale když ani Smolův průnik neskončil gólem, odjel Žamberk s prázdnou. Třebová slavila první plný počet bodů.

Česká Třebová - Žamberk 1:0

Až ve čtvrtém kole si domácí připsali na své konto plný bodový zisk. Vyrovnané utkání rozhodla standardní situace. První poločas moc vzruchu nepřinesl, až v jeho závěru to sneslo přísnější měřítko. Na hřišti se začaly dít věci po přestávce. Jako první se radovali ze vstřelené branky hosté, ale neplatil pro ofsajd. Avšak v aktivitě pokračovali. Trnkovu střelu vyrazil Bárta před Kopeckého, jenž napálil Skalického a odražený míč poslal Trejtnar nad břevno. V 57. minutě nadvakrát likvidoval Martinovský střelu třebovského Skalického a hlavičku Novotného. Rozhodující chvíle přišla v 66. minutě. Centr po trestném kopu Kopeckého přilétl do vápna, kde se prosadil důrazný Grepl. Žamberk se snažil o vyrovnání, ale štěstí v koncovce neměl. V závěru vymotal obránce Smola, ale ve finální fázi byl zblokován. Minutu před koncem mohl pojistit výhru Novotný, ale toho vychytal Martinovský a odražený míč napálil Zahálka nad.

Dobříkov - Litomyšl 1:6

Střet nováčků v prvním poločase nenapovídal tak jasnému výsledku, nicméně aktivní hra Jiskry dávala tušit, že přijela dobře připravena. Skóre otevřel Paclík, který se trefil z hranice šestnáctky přesně k tyči. Po přestávce hosté dobříkovský trávník zcela opanovali, když rychlými útočnými akcemi nestíhající soupeřovu defenzivu rozvrátili do základů. Platilo to především o pasáži mezi 50. a 60. minutou. Nejprve pohodlně zakončil brejk Urban, vzápětí mířil podruhé v zápase přesně Paclík a čtvrtý hřebík do rakve domácích zatloukl hlavou po rohu L. Severa. Jemu také patřil závěr utkání. Domácí sice nejprve korigovali, ale poté zaúřadoval litomyšlský rychlík a nejprve zblízka po rozebrání obrany a vzápětí přesnou hlavičkou završil skvělé představení Jiskry. Dobříkov dostal po týdnu znovu šest branek, což je jistě k zamyšlení.