Sebranice – Lanškroun B 2:2 penalty 2:4
Sebranice se ujaly vedení ve 32. minutě po pěkné střele Kalánka. Vyrovnání přišlo těsně po změně stran, když se přesně trefil pod břevno Komínek. Domácím se následně opět povedlo odskočit na rozdíl gólu po hodině hry, když se sám před vyběhnuvším gólmanem prosadil střídající Malý – 2:1. Jenže sebranická radost vydržela jen do 75. minuty, kdy střelou z hranice vápna srovnal Hostovský – 2:2. Tento výsledek zůstal i po devadesáti minutách, a tak na řadu přišly penalty. V nich byli úspěšnější hostující fotbalisté brali tím pádem bod navíc.
Fakta – branky: Kalánek, Malý – Komínek, Hostovský. Rozhodčí: Felkl. Poločas: 1:0.

Kamenná Horka – Jablonné nad Orlicí 1:0
Jablonné odcestovalo k utkání bez několika hráčů obvyklého kádru
Hned ve druhé minutě stáli při domácích všichni svatí, když po chybě v rozehrávce netrefil Kaška odkrytou branku. Poté se Horka vydala do útoku a vynutila si převahu. Bubelu zázračně vychytal brankář Kán, hlavičky Jirouška a Letochy šly těsně vedle. Ve 35. minutě zahrával trestný kop Václavek a míč „lízl" tyč Uchytilovy svatyně. Vzápětí platilo „nedáš – dostaneš". Z protiakce uvolnil Mach ideálně Richtera a ten s trochou štěstí otevřel skóre zápasu – 1:0. Druhá půle přinesla zvýšenou aktivitu hostů ve snaze o vyrovnání, nebezpečné hlavičkové pokusy Štrumla a Solara ale minuly cíl. Horka mohla pojistit vedení v 73. minutě po akci Jirouška, ani on se však netrefil mezi tyče. Závěr byl dramatický, ale domácí si nejtěsnější vítězství uhlídali.
Fakta – branka: Richter. Rozhodčí: Depeš. Poločas: 1:0.


Cerekvice – FC Jiskra 2008 2:1
Slavoj začal aktivně, Schauer nejprve připravil slibnou pozici Vomáčkovi a poté dal sám vedle. V 11. minutě však trestný kop Pauluse překvapil Kusého a bylo to 0:1. Domácí se však brzy oklepali a začali se tlačit dopředu. Ve 32. minutě byl ve vápně faulován Schauer a pokutový kop s přehledem proměnil R. Pražák. A ještě do poločasu byl obrat dokonán, když Lorencovu střelu z vápna gólman neudržel a Schauer pohotově dorážel. Po změně stran nejprve Cerekvici pomohla tyč, poté mohl zvýšit její vedení agilní Schauer, ale zakončoval vedle. Jeho spoluhráč Lněnička si zase míč před brankářem sám ukopl. Hosté se snažili o vyrovnání až do poslední minuty, ale Cerekvičtí se vyvarovali v závěru chyb a došli si pro nejtěsnější výhru.
Fakta – branky: R. Pražák (PK), Schauer – Paulus. Rozhodčí: Schmeiser. Poločas: 2:1.