Ještě dříve, než se všichni fanoušci usadili na svých místech v hledišti a on-line příznivci zapnuli přenosy, měnilo se dvakrát skóre. Neutekly totiž ani celé čtyři minuty a na ukazateli se rozsvítily dvě jedničky. To se nejprve v pokutovém území prosadil Papadopulos a hlavou otevřel účet, jenže hned z protiakce se povedla spolupráce Čiháka s Černým a druhý jmenovaný umístěnou střelou na vzdálenější tyč vyrovnal.

Dál se hrál vyrovnaný fotbal s občasnými šancemi na obou stranách. Ujala se ta z 56. minuty, když si Jeřábkův centr našel ve vápně Červ a hosté jeho zásluhou vedli. Jejich náskok ale také dlouho nepřežil, pouze do chvíle, než Buchtův první pokus Markovič vyrazil, dorážka stejného hráč však našla cestu do sítě.

Remíza však nebyla rezultátem, po jakém oba rivalové toužili. Oba potřebovali a chtěli vyhrát, takže se v závěrečné dvacetiminutovce pustili zhurta kupředu. Aktivnější v tomto směru byli rozhodně hosté, dostali se do několika zajímavých zakončení, ale scházela přesnost.

Ta naopak nechyběla Durosinmimu, který nebyl v 87. minutě v šestnáctce dostatečně důsledně pokryt a jeho hlavička střetnutí rozhodla. Zoufalá snaha hostů v závěru efekt neměla.

Karviná – Pardubice 3:2

Fakta – branky: 3. Papadopulos, 70. Buchta, 87. Durosinmi – 4. Černý, 56. Červ. Rozhodčí: Radina – Hrabovský, Vyhnanovský. ŽK: Jursa, Dramé, Durosinmi, Bartošák, Páník (trenér) – Krejčí (trenér), Mareš, Jeřábek. Diváci: 1215. Poločas: 1:1.
MFK Karviná: Bajza – Mikuš, Buchta, Dramé (58. Stropek), Šehić (68. Čmelík) – Jursa (46. Túlio), Ndiaye (58. Qose) – Siňavskij (46. Durosinmi), Zorvan, Bartošák – Papadopulos.
FK Pardubice: Markovič – Kostka, Čihák, Hranáč, Pojezný – Jeřábek – Patrák (88. Mareš), Červ, Solil, Rezek (67. Huf) – Černý (75. Matějka).


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...