Dolnoújezdská rezerva v ní potvrdila úlohu favorita, snadno přehrála poslední Řetovou, vyšvihla se na lichotivé páté místo a korunovala svůj zdařilý podzim. O výsledku zápasu nebylo pochyb, neboť i když hosté měli v jeho průběhu některé docela dobré pasáže, tak jejich defenziva byl děravá jako řešeto. Domácí se snadno dostávali do střeleckých pozic a byli také dostatečně produktivní, což platilo především v případě mladíka Šplíchala, který se po jednoznačné skóre podepsal hattrickem. Nebýt toho, že se újezdští hráči často ocitali v ofsajdové pasti, mohl být konečný účet klidně dvouciferný.

V „bétřídním“ pořadí jsou na tom z našeho regionu fotbalisté Řetové hodně mizerně, okupují poslední příčku tabulky a na jaře to pro ně bude znamenat tuhý boj o záchranu.

Dolní Újezd B – Řetová 7:2 (4:0). Branky: 4., 44. a 76. Šplíchal, 38. a 52. Štarman, 37. Kalánek, 73. Vajrauch – 81. Jiroušek, 89. Nikieienko. Rozhodčí: Frank. ŽK: 3:0. Diváci: 70. Řetová: Šilar – Vašina, Šimek, Provazník, Turek (52. Bače), Nikieienko, Flídr, Pilgr, Volf, Jiroušek, Berky.

Ilustrační foto
Klíčový zápas Žamberk nezvládl