Momentálně nabízíme model filmové postavičky Groot z filmu Strážci Galaxie, a také tzv. Litophane, speciálně vytištěnou fotografii 3D tiskárnou viditelnou podsvícením, k dispozici na našich webových stránkách www.3dpt.cz. Zúčastnili jsme se soutěže JA Top Logo, která poskytuje studentům příležitost soutěžit v oblasti grafického designu a produkce reklamního videa své JA Studentské firmy, a umístili se na prvním místě v Pardubickém kraji, a na druhém místě v Královéhradeckém kraji. Logo vyjadřuje předmět naší firmy, čímž je 3D Tisk. Písmeno T je zkratka pro místo založení firmy, Českou Třebovou.

pianobar
HÁDANKA: Kolik peněz stojí exkluzivní pianobar z Petrofu?

Od 4. 2. do 26. 2. 2021 také pořádáme sbírku na pomoc šestnáctileté Verunce. Verunka je těžce mentálně handicapovaná dívka, která trpí epilepsií, opožděným vývojem řeči a skoliózou. Krátce po narození jí byla diagnostikována vrozená mikrocefalie a lissencefalie I. typu a její vývoj se začal opožďovat po stránce motorické i psychické. Od dvou let jezdí pravidelně do lázní, kde má individuální fyzioterapii, vodní procedury, ergoterapii, masáže a hipoterapii. Pravidelně jednou týdně od jara do podzimu navštěvuje hipoterapii v Janově u Litomyšle (Hiporehabilitace Baneta). Hipoterapie jí pomáhá po stránce fyzické i psychické. Při jízdě na koni se jí zpevňuje trup a uvolňují spastické svaly. Na koníka se těší a povídá, že bude “koník“, hladí ho, ukazuje, kde má uši, oči a celkově je v sedle moc spokojená. Více informací také na webových stránkách https://zajedenprovaz.cz/sbirka-pro-verunku/.

Verunce můžete pomoct tak, že zašlete na účet 1381215009/2700 libovolnou částku, a do poznámky napíšete “Sbírka pro Verunku“.

Adéla Kočí