Po otevření hranic se Slovenskem, dlouhých jednáních a dohodě manželů Svetlíkových s vedením a členy MO STP Lanškroun, se rozhodlo, že se rekondiční pobyt nakonec uskuteční. Byla to ta nejlepší volba jak se odreagovat a zbavit strachu z koronaviru.

Cestou jsme navštívili Budatínský hrad v Žilině. Zde jsme si prohlédli muzeum drátenictví a překrásný park. Dále jsme pokračovali do Rájeckých Teplic.

Ubytovali nás ve velice pěkném hotelu Skalka. Hotel je umístěn v překrásném údolí Malé Fatry. V hotelu nám zajistili obědy, večeře a procedury jako jsou masáž, vířivka, nefritové lůžko a oxygenoterapie. Každé ráno před rozcvičkou nám měřili krevní tlak a cukr v krvi . Každodenní koupání bylo zajištěné v termálních lázních Afrodité a termálním koupališti Laura. Večer se pořádali společenské hry, k poslechu a tanci nám hrála kapela Rytmus Rájecké Teplice.

Z rekondičního pobytu MO STP Lanškroun na Slovensku.Zdroj: archiv MO STP Lanškroun

Na zpáteční cestě domů jsme navštívili zámek Bojnice a Múzeum iluzií v Bojnicích. Domů jsme se vrátili spokojení, plni dojmů a hlavně zdraví. Moc děkujeme našim vedoucím Blance a Standovi za perfektní přípravu a organizaci. Veliké díky patří i našim milým sponzorům, Městu Lanškroun a ostatním. 

Za členy MO STP Lanškroun Slávka Tomanová