„Když jsme se to dozvěděli, mysleli jsme, že nám pukne srdce. Je to neskutečná příležitost a satisfakce. Naše snaha, kterou jsme do toho vložili, se zúročila," září štěstím Vojta Bureš z Chocně. AC/DC si jeho kapelu vybrali ze tří vítězů soutěže pořádané Radiem Beat a agenturou Live Nation.

Když Vojta hraje „doma" v Chocni, je nervózní třeba z učitelky ze základky, v neděli to ale bude jiné. „Před AC/DC nervozita nebude, spíš má člověk obavy, aby všechno fungovalo tak, jak má, a mohli jsme odvést ten nejlepší výkon," přeje si.

Doctor Victor ovládne svou energií pódium od 17 hodin, o půl sedmé je vystřídají Tyler Bryant & The Shakedown a úderem osmé nastoupí AC/DC. Jestli se bude moci Vojta osobně setkat s legendami, na kterých „vyrostl", zatím netuší.

A co bude dál? Doctor Victor by rád zahraniční zkušenost. „Je to jeden z dalších hlavních cílů. Podívat se ven a nasát atmosféru. Jsme tu v té naší kotlině a nevíme, jak to venku funguje, jestli by byla šance uspět. Rozhodně to chceme zkusit," potvrzuje Vojta. Než ale vyrazí Doctor Victor do světa, bude hrát po Čechách. Dnes se na něj můžou fanoušci těšit ve Vysokém Mýtě a 1. července v choceňských Pelinách