K té první vyjížděli po půl deváté do Dašic, kde boural osobní automobil. Zatímco řidičku odvezla do nemocnice záchranná služba, hasiči se postarali o vůz, který po nehodě skončil na boku. Ke druhé nehodě pak vyjížděli o půl dvanácté mezi Živanice a Břehy. Tam řidič s osobním autem zajel do příkopu a povalil při tom dopravní značku. Záchranáři řidiče po ošetření ponechali u vozidla, které hasiči zajistili proti požáru.

Muž se za milou dobýval násilím

Chrudimsko - Do jednoho z bytů v chrudimské Filištínské ulici se ve čtvrtek po půlnoci dobýval muž. Vykopl vchodové dveře, poškodil i zárubeň, ale před příjezdem strážníků utekl. Dotyčný se takto probourával ke své přítelkyni i předchozí noc, proto si případ převzala Policie ČR. Strážníci po výtržníkovi pátrali v ulicích a po hospodách. Za dvě hodiny jej našli, jak se skrývá nedaleko místa incidentu, a předali policistům.

Rvačka přinesla jen problémy

Moravskotřebovsko - Problémy se dají řešit různými způsoby, pěstní souboj však není ideální. S vychladlou hlavou o tom mohou přemýšlet dva mladíci ve věku 18 a 19 let. Ti se střetli jednoho pátečního večera začátkem června.
Vše začalo hádkou, která přerostla do rvačky. „Důvodem napadení měly být pomluvy a bývalá přítelkyně jednoho z mladíků,“ sdělil ke konfliktu policejní mluvčí Ondřej Zeman. Výsledkem souboje byl přeražený nos u staršího mladíka, což si vyžádalo lékařské ošetření, a pohmožděniny v obličeji soupeře. K větším úrazům nedošlo hlavně díky kamarádům, kteří oba soky po pár minutách odtrhli.
Celý incident vyšetřuje policie a oběma mužům hrozí až rok odnětí svobody. Pro příště tak mají určitě jasno, zda je násilí správným řešením.