Poliklinika Česká Třebová.

Lektus.

Pravidla jsou
hodně jednoduchá

Chcete zhubnout a ještě mít možnost vyhrát zajímavé ceny? Pak hubněte s Orlickým deníkem. Pravidla soutěže jsou velmi jednoduchá: navštívíte některý čtvrtek ordinaci v Poliklinice dopravního zdravotnictví v České Třebové. Tam vás zváží, změří váš metabolismus a dr. Středa nebo jeho výživoví odborníci vám doporučí nejvhodnější dietu pro vás. Nebojte se, vyšetření je zdarma, platíte jen běžný zdravotní poplatek 30 korun.
Pak budete šest měsíců hubnout. K dispozici máte lékařskou poradnu po telefonu nebo „skypu" a každý čtvrtek poradnu na poliklinice. Nakonec se opět přijdete zvážit do ordinace. A aby hodnocení bylo spravedlivé, nebudeme hodnotit, o kolik jste zhubnuli kilogramů. Zvítězí ten, kdo shodí největší procento své nadváhy. Proto mají všichni stejnou šanci: kdo začíná na 90 kilogramech stejně jako ten, který startuje na 150.

Vyhlašovatelé 
jdou příkladem

Mimo soutěž, ale veřejně na stránkách Orlického deníku, s vámi budou hubnout:
MUDr. Leoš Středa
(úvodní váha v dubnu 2012: 108 kg, aktuální váha dnes: stejná, výška 177 cm, body mass index: 34,5 – obezita 1. stupeň)

Karel Pokorný, šéfredaktor Orlického deníku (úvodní váha v dubnu 2012: 97 kg, aktuální váha dnes: stejná, výška 178 cm, body mass index: 30,6 –  obezita 1. stupeň).
A jedna žena. Snad přesvědčíme jednu protagonistku ženského pohlaví. Už jsme ji oslovili a ona se svou účastí předběžně souhlasila. Jde o významnou dámu z Lanškrouna, tak věříme, že i ona bude hubnout pod dohledem čtenářů…

Metrák masa 
pro vítěze

Taková je opravdu hlavní cena, kterou věnuje výrobce „poctivého díla", firma Lektus. Víme, že mnozí si představují, že dietní je ovoce a zelenina. Ale maso? Záleží však na typu redukční diety. Nízkosacharidová dieta, při které se hubne bez hladu, je přímo postavena na masových výrobcích vyráběných dle tradičních receptur. K nejúspěšnějším dietním režimům patří dělená strava, do které patří masové dny.
Další výhrou bude víkendový regenerační a rekondiční pobyt ve vile Kalinčiak ve Vysokých Tatrách v Dolnom Smokovci. Podívejte se na web www.vilakalinciak.sk.
Deset poukazů na rehabilitační péči pak věnuje další sponzor naší hubnoucí soutěže, akciová společnost Agel, která provozuje Polikliniku dopravního zdravotnictví v České Třebové. V jejich poliklinice se také soutěžící budou měřit a vážit, budou tam mít každý čtvrtek bezplatnou poradnu a ambulanci vyhrazenou jen pro jejich hubnutí a rady s tím související.
Přijďte na konzultaci hned příští čtvrtek 3. května, kdy bude ordinovat MUDr. Leoš Středa.
Objednejte se do ordinace na čísle 608 807 807 nebo emailem  dr.streda@gmail.com .