de honička v boji o play off Chance futsal ligy. Nejzbach si pozici mohl vylepšit v Třinci, jenže prohospodařil první poločas. Zase. Opakovala se situace jako v zápase se Spartou. Domácí potrestali chyby, kterých se hráči Mýta dopustili.
Ačkoli se hosté do soupeře po přestávce zakousli, nepříznivý stav zvrátit nedokázali. Třinec získal tři důležité body v boji o záchranu.
Do zápasu vstoupil Nejzbach výborně, když po 22 sekundách vstřelil svůj první gól v barvách Mýta Habrman. Jenže Třinec třemi góly stav otočil. „I když jsme se dostali v první minutě do vedení, tak jsme Třinci první poločas darovali, protože jsme domácí posadili do sedla našimi chybami. Pustili jsme je dvakrát do brejku a Třinečtí vedli o přestávce tři jedna," okomentoval nepovedený poločas trenér Páral.
Bylo tedy na jeho svěřencích, aby se pokusili s vývojem něco udělat. Mačkali soupeře, ostřelovali bránu ze všech stran, ale více než na snížení to nestačilo. Třinecký gólman Kreželok předvedl několik fantastických zákroků. „Ve druhém poločase jsme hrábli, začali jsme domácí tlačit, ale bohužel jsme neproměnili asi deset brankových příležitostí, proto je výsledek, jaký je," uzavřel vysokomýtský trenér Roman Páral.
Dalším soupeřem Nejzbachu bude v pátek 24. února pražská Slavia.

Třinec – Nejzbach Vysoké Mýto 3:2
Fakta – branky: 4. Przyczko (Slavík), 5. Slavík (Przyczko), 11. Przyczko (Baron) – 1. Habrman (Vladyka), 23. Vácha (Vágner). Rozhodčí: Kliner, Petr. ŽK: 0:0. Diváci: 400. Poločas: 3:1.
SKP Ocel Třinec: Sikora (Kreželok) – Mendrok, Hudzieczek, Samek, Kalfas, Przyczko, Kantor, Blahut, Baron, Buryan, Slavík.
1. FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Simon) – Sklenář, Jeníček, Štanglica, Michalec, Vágner, Novák, Vladyka, Formánek, Koblasa, Habrman, Vácha.