Chlumec n. C. – Letohrad B 4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Hosté přijeli do Chlumce jen se sedmi hráči do pole, přesto se v první třetině bránili nájezdům domácích statečně. Letohradskou obrannou hráz však několikrát oslabila někdy až zbytečná vyloučení, ale i v těchto momentech nedokázali domácí udržet chladnou hlavu a prosadit se, ba i ve dvojnásobné přesilovce.
Od druhé třetiny přidali Chlumečtí na důrazu v osobních soubojích a v nich hrstce hráčů v černém rychle ubývaly síly. Tlak domácích vyvrcholil v polovině utkání. Do vedení je poslal od modré pálící Kosina – 1:0. Vzápětí mohl srovnat z ojedinělého úniku Hynek, který pelášil sám na Havlíčka, ale netrefil přesně mezi betony. Udeřilo opět na druhé straně. Po pěkné kombinaci zakončoval Staněk do odkryté branky – 2:0. Těsně před koncem třetiny se navíc nechal do konce zápasu vyloučit hostující Hynek a to pro Letohrad odválo všechny úvahy o možném zvratu v tomto zápase.
V posledním dějství přidali domácí další dvě branky a zaslouženě zvítězili a získali tři body, které je katapultovaly do čela tabulky.
Fakta – branky a asistence: Kosina (Marek, Staněk), Staněk (Marek, Horák), Kosina (Staněk), Horák (Staněk). Rozhodčí: Nekola, Úlehla. Vyloučení: 6:10. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 40. (jn)