Celkem se turnaje zúčastnilo deset týmů z celé republiky. V Letohradu o postup mezi čtyři nejlepší bojovaly týmy Letohradu, Kladna, Opavy, Plzně a Hostivaře. V nekořské skupině B si to mezi sebou rozdaly týmy Poličky, Hradce, Kert Parku Praha, Karviné a Ústí n. L.
Výsledky Letohradu ve skupině A: SK OEZ Testa Letohrad – Opava 4:3 SN (0:1, 1:0, 2:2 – 1:0), Kladno – SK OEZ Testa Letohrad 3:2 SN (0:1, 1:1, 1:0 – 1:0), SK OEZ Testa Letohrad – Hostivař 1:3 (0:2, 0:0, 1:1), Plzeň – SK OEZ Testa Letohrad 2:7 (0:3, 1:1, 1:3).
Domácí se do finálové čtyřky nedostali a hráli o 5.místo.

Zápas o 5. místo
SK OEZ Testa Letohrad – Kert Park Praha 6:2 (2:0, 2:1, 2:1)
Zápas o páté místo byl jasně v režii Letohradu, hned od začátku se rozstřílel kapitán Rozlílek, který si nakonec připsal všech šest branek. V celkem pohledném utkání, ve kterém byli jasně lepší hráči Letohradu, si hokejbalisté pořádajícího klubu dokráčeli pro pohár za páté místo. Na závěr byla ještě jako nejlepší hráčka Letohradu v celém turnaji oceněna Kristýna Mačátová. Letohrad: Jurenka, Š. Stráník – Bečka, Bogdány, Faltejsek, Faltus, Fišer, Gelo, Halbrštátová, Hubálek, Chaloupka, Cibulka, Duchoň, Lux, Mačátová, Macháček, Rozlílek, D. Stráník, Šafář, Vencl, Zářecký, Tipelt.
Iva Janoušková, zástupce Letohradu: "Letohrad postoupil na finále z druhého místa v regionální tabulce a každý zápas se soupeřem z jiného regionu pro něj byl výzvou. Ani v jednom utkání Letohrad nehrál vyloženě špatně, občas chybělo pověstné štěstíčko a nakonec se domácímu týmu nepodařilo se probojovat do čtveřice nejlepších. Utkání o páté místo už Letohrad suverénně ovládl a může být spokojen. Být pátý nejlepší v republice je krásné umístění a myslím, že všichni rodiče mohou být na své ratolesti pyšní. Nyní většinu týmu čeká mistrovství České republiky přípravek, které odehraje v Moravské Třebové a snad se bude dařit ještě lépe než tady."
Do semifinále postoupily týmy Hostivaře, Kladna, Poličky a Hradce Králové. Finále o titul mistra republiky se nakonec odehrálo mezi Hostivaří a Poličkou. Nutno podotknout, že to byl zápas odehraný s grácií. Hostivař rozhodně nebyla pro Poličku lehké sousto, nakonec však zvítězily zkušenosti Komety a putovní pohár pro mistra republiky putoval do Poličky.

Konečné pořadí: 1. SK Kometa Polička, 2. HBC Hostivař, 3. HBC Alpiq Kladno, 4. HBC Hradec Králové 1988, 5. SK OEZ Testa Letohrad, 6. HC Kert Park Praha, 7. HBC Škoda Plzeň, 8. Elba DDM Ústí nad Labem, 9. HbK Karviná, 10. SHC Opava. (ij)