K Leebovi přistoupili dva muži a žena. Po krátkém rozhovoru došlo na rány. „Napadení bylo tak náhlé, že poškozený spadl na zem. Oba útočníci do něj začali kopat a mlátit pěstmi. Žena stála stranou a snažila se situaci uklidnit,“ popsal incident policejní mluvčí Ondřej Zeman. Po několika minutách útočníci odešli směrem ke kruhovému objezdu. Agresoři snědé pleti i žena jsou nyní v hledáčku policie.

Napadený muž utrpěl zranění hlavy a v nemocnici ho museli operovat. Podle informací blízkých je nyní mimo ohrožení života a komunikuje s rodinou.

Kapela z Moravské Třebové musela sobotní koncert zrušit. A podle předběžných odhadů nebude jediný. „Držme mu všichni palce, aby se brzy uzdravil,“ vzkázali kolegové z kapely na Facebooku.

Olbram Zoubek patřil mezi umělce, kteří si zaslouží obdiv.
Zemřel Mistr Olbram Zoubek

Útok na zpěváka způsobili dva muži. Incidentu přihlížela žena. Policie zveřejnila jejich popis a žádá veřejnost o pomoc s pátráním. „V případě, že osoby znáte, volejte telefonní číslo 974578651,“ uvedl policejní mluvčí Ondřej Zeman.

Napadený uvedl, že se jednalo o muže snědé pleti, menší postavy s černými vlasy, který měl na sobě v době útoku modrou kšiltovku, černé tričko. Druhý byl asi 185 cm vysoký, zdatné postavy. Dle poškozeného měl neobvyklé jméno. „To ho přivedlo k myšlence, že by se mohlo jednat o osobu pravděpodobně z Ukrajiny,“ uvedl mluvčí. Na sobě měl útočník v době útoku upnuté modrozelené tričko. O dívce zpěvák uvedl, že jí mohlo být mezi sedmnácti až dvaceti lety, měla vlnité „špinavé“ blond vlasy a na sobě šedozelenou mikinu s kapucí.

Dopravní nehoda dvou osobních automobilů ve Svitavách.
Řidič nedal přednost jinému vozidlu