Právě aut bude festival plný, představí se sportovní a závodní vozy a také veteráni. Dojde i k setkání amerických aut, na kterém se potkají největší klasiky amerického automobilového průmyslu. Chybět nebudou ani motorky od nejznámějších výrobců. 

Na své si přijdou i ženy, organizátoři Friends Festu pro ně připravili stylové módní přehlídky. „Každý festival má svou „uniformu“. Uniformou Friends Fest 2017 jsou kožené a džínové bundy rockabilly jako z Pomády, western a country oblečení s kloboukem do čela a pořádné džíny pro chlapy,“ hlásí organizátoři na svých webových stránkách. 

Ilustrační foto
Cyklista za jízdy nedržel jen řídítka. Onanoval

Své místo v programu, jenž začíná v 10.30 hodin má i letos soutěž v pojídání chilli, která v loňském roce přilákala davy diváků. Přihlásit se může každý a podle organizátorů jsou slzy povoleny. Pro další odvážlivce je postavena Military zona, kde si prohlédnou vojenskou techniku z druhé světové války a budou svědky válečné scénky. Kromě vojáků se ukážou také indiáni se svou taneční show i tradičními indiánskými řemesly a zvyky.

Předvede se také král Rock 'n' Rollu Elvis Presley v podání jednoho z nejlepších jeho imitátorů. Hudební fanoušky potěší zejména britští Uriah Heep, kteří jsou považování za zakladatele hardrocku. Vystoupí od 19 hodin a dovedou festival do jeho závěrečné fáze, kterou je ohňostroj, ten se odpálí ve 20.30 hodin.    (las)

Ilustrační foto
Policie hledá svědky střetu ženy a cyklisty