V sobotu si mohou návštěvníci na Toulovcově náměstí od deseti hodin ráno kromě popíjení chmelové pochutiny užít i doprovodný program. Na festivalu vystoupí spousta hudebních skupin jako například Dragon, Night’s Joy nebo ZZ TOP Revival, a dojde i na různé soutěže. Půl hodiny před polednem je navíc naplánovaná přehlídka historických vozů.

Dvě komedie na závěr festivalu

Pardubice - Dvě představení na nádvoří pardubického zámku dnes ve svém posledním dni nabídne festival Pernštejn(l)ove. Od 18 hodin budou mít diváci možnost vidět tři komické příběhy francouzského dramatika Roberta Thomase v podání divadelního spolku z Vamberka. Od 21 hodin pak pardubické divadlo Exil uvede komedii o třech sestrách, které by chtěly spasit svět. Režisérem tohoto představení je držitel ceny Thálie Ladislav Špiner. Vstup na jednotlivá představení je sto korun.

V Krouně přejí sportu i zábavě

Krouna - TJ Sokol Krouna připravil na dnešek akci nazvanou Letní biatlon. Jde o podnik určený všem zájemcům o pohyb na čerstvém vzduchu bez ohledu na věk. Soutěžit se bude v jízdě na kole (závodník musí mít vlastní kolo i helmu), ve střelbě ze vzduchovky a ve slalomu s míčem. Letní biatlon se uskuteční na fotbalovém hřišti v Krouně a čas prezence závodníků byl stanoven na období od půl jedné do půl druhé odpoledne. Od 18 hodin pak k tanci a poslechu zahraje DJ TIEF.