Oblastní hokejová liga

Hned dvě kola má na programu Oblastní hokejová liga o následujícím víkendu. Páteční program 11. kola obstarají duely Semanína se Žamberkem, hrát se bude na stadionu v Žamberku od 18 hodin. Zajímavé zápasy uvidí diváci v Rychnově, kde se představí Řetová proti Česticím rovněž od 18 hodin a následně se proti sobě postaví Rychnov a Třebechovice B od 20.45 hodin. Lanškroun B přivítá na svém stadionu Voděrady od 20.15 hodin. Jedenácté kolo uzavře sobotní utkání Dlouhoňovice – Králíky od 16.30 v Rychnově.

12. kolo: Třebechovice vyzvou Řetovou na svém stadionu v sobotu v 16.30 hodin. Nedělní program bude rovněž hodně nabitý. Očekávané derby Žamberk – Dlouhoňovice, kde se předpokládá velmi výrazná divácká podpora obou mužstev, vypukne v 17 hodin v Žamberku. Čestice změří síly s dosud posledním Semanínem v 18 hodin na rychnovském zimním stadionu. Voděrady nastoupí v Chocni proti Rychnovu od 19.30 hodin a celý hokejový víkend uzavře duel Králíky – Lanškroun B, který se bude hrát v Žamberku od 20 hodin.

Krajská hokejová liga

Po přestávce zasáhnou do bojů už i hokejisté v krajské lize, které čeká třetí část soutěže. Choceňští si zpestřili volno přátelským utkáním proti celku druhé ligy HC Chotěboř a prohráli těsně 3:4. Nyní je čeká soupeř z Poličky, v neděli od 17 hodin v Chocni. Start do třetí části čeká i Lanš
kroun a Českou Třebovou a hned se postaví proti sobě. Utkání na stadionu v Lanškrouně začne v neděli v 17 hodin.

Kam za sportem

Sobota: 40. ročník běhu do vrchu na Andrlův Chlum u Ústí nad Orlicí. Trasa je dlouhá 2,5 km. Na start se postaví všechny věkové kategorie od nejmenších až po dospělé. Začátek závodu v 10 hodin od restaurace Mendrik.
32. ročník turistického pochodu „Na Nový rok s Tomem první krok". Trasy jsou připraveny od 4 do 50 km. Start v 7 hodin průběžně od Dělnického domu v Lanškrouně.