Po právě skončené sezoně teče chvála proudem ze všech stran. Kohouti vybojovali druhé místo v krajské lize Pardubického kraje. Jenže ještě větší radost přilétla ve chvíli, kdy se potvrdilo, že v návštěvnosti je Česká Třebová na nejvyšším postu. Naprostou bombou byl počet diváků na pátém finálovém utkání, které sledovalo 1316 natěšených fanoušků. Tím se triumf několikanásobně podtrhnul. Právem.

S úspěchem roste chuť. Obecně jasný argument, proč diváci chodí na stadion. Hokejisté jim sami dali prostor, aby nelenili a přišli je povzbudit. Svými výsledky je vytáhli z gaučů. V základní části odehráli Kohouti na svém ledě deset utkání, které navštívilo celkem 4811 diváků. Průměr na zápas činí 481 divák.

Následovala nadstavbová část soutěže, kde Česká Třebová odehrála pět zápasů na stadionu Na Skalce. Přítomno bylo celkem 2243 fanoušků, což činí průměr 449 diváků na utkání.

A teď to nejlepší. Vrcholem sezony je play off. Pro hráče rozhodně, pro třebovské příznivce tomu není jinak. Ve čtvrtfinále Kohouti změřili síly s celkem Havlíčkova Brodu. Třikrát s ním hráli doma, celkem přišlo na stadion 2038 diváků. Průměr na zápas 679. Postup mezi nejlepší čtyři týmy krajské ligy přilákal další fanoušky. V semifinále Kohouti hráli doma dvakrát s Chrudimí a duely shlédlo 1416 diváků, což dělá průměr 708 na zápas. Finále bylo jinou kapitolou. O té si mohou na jiných stadionech nechat zdát. Tři domácí zápasy se Světlou n. S. navštívilo 3111 diváků. Průměr na jedno utkání se vyšplhal na hranici 1057. Absolutním bonbónkem byl po strop „nazinkaný" stadion v rozhodujícím pátém finále, kdy přišlo do arény 1316 diváků.

Kohouti doma v sezoně odehráli 21 zápasů, které navštívilo 13679 diváků. Průměr činí 595 diváků.