Pardubice C – Lanškroun 0:1
Pavel Hrabáček, trenér Lanškrouna: "Do utkání jsme vstoupili velice dobře, když jsme hned v šesté minutě vstřelili branku a dá se říct, že po celý první poločas jsme byli lepším týmem. Jednu velkou šanci měl Skalický a následně i Komínek. Domácí sice měli míč ve svém držení, ale pouze na své polovině hřiště. Zaslouženě jsme vedli a byla jen škoda, že ne větším rozdílem. I po přestávce jsme se snažili hrát ze zajištěné obrany a na rychlé brejky. Občas se nějaký podařil, ale soupeř nás v některých případech zastavoval velmi tvrdě. V podstatě jsme ten zápas dotáhli zaslouženě do vítězného konce, kdy to domácí v závěru jen stěží unášeli. Pardubice jsou pro nás oblíbeným soupeřem, neboť jsme s nimi letos získali čtyři body. Hráči podali velmi dobrý a kolektivní výkon."

Hlinsko – Dobříkov 1:2
Milan Šmarda, trenér Dobříkova: "Měli jsme obavy, jestli se utkání vůbec odehraje, ale hřiště bylo připravené dobře. Řekl bych, že zápas byl velmi kvalitní z obou stran. Sice jsme rozhodli utkání až v závěru, ale několik šancí jsme si vypracovali už na začátku, kdy se nám nepovedlo dát gól. Soupeř nás pak nátlakovou hrou dostal pod tlak a vytěžil z toho branku. Myslím, že nám rozhodčí odpustil jednu penaltu, ale pak přišla velká chyby soupeře a penalta pro nás. Tím jsme se dostali do hry. Myslím, že ve druhém poločase jsme hráli velmi dobře, kdy kluci běhali a organizací hry domácí příliš k ničemu nepouštěli. V závěru rozhodla nádherná rána Ševčíka, to byla krásná podívaná."

Žamberk – Č. Třebová 2:1
Miroslav Rücker, trenér Žamberku: "Utkání se hrálo na těžkém terénu. Pro udržení naděje na záchranu v soutěži jsme museli potvrdit vítězství z Cerekvice. Kluci opět bojovali na hranici svých možností a výsledkem jsou tři body s velmi kvalitním soupeřem. Jsem spokojen s naším kolektivním výkonem i výkony jednotlivců."

Bohuslav Sokol, trenér České Třebové: "Hrálo se oboustranně vyrovnané utkání na těžkém terénu. Za první poločas musím pochválit Peška. Domácí potřebovali zápas vyhrát a šli potřebnému štěstíčku naproti."

Živanice – V. Mýto 0:3
Milan Ujec, trenér V. Mýta: "Za stálého deště a na těžkém terénu jsme zápas rozhodli už v prvním poločase, kdy se nám podařilo několik dobrých akcí s přesným zakončením."