1. FC Žamberk - FK Česká Třebová 0:0 penalty 2:4

Evžen Kopecký, trenér 1. FC Žamberk: „Máme za sebou anglický týden, ve kterém se nám podařilo porazit na jaře výborně hrající Svitavy po bojovném výkonu. Bylo tam vidět herní zlepšení a především zodpovědná obranná hra našeho týmu. V dalším střetnutí nás prověřila Česká Třebová a já sám jsem byl v očekávání, jak to hráči zvládnou. A teď mohu říci, že přestože jsme nevyhráli, musím klukům poděkovat. Možná z nás středečním vítězstvím spadla určitá nervozita. Po herní stránce jsme odehráli výborné utkání a paradoxně jsme získali pouze bod. Je to pro nás pouze začátek, a tak se nebudeme chválit a musíme ještě více zabrat. Prostoru k zlepšování tam z naší strany vidím pořád hodně."

Petr Pražák, trenér FK Česká Třebová: „Utkání se nám povedlo pouze výsledkově. Herně a nasazením jsme nedokázali navázat na zápas z minulého týdne. V útočné fázi jsme nedokázali kombinovat a udržet míč déle na našich kopačkách. Na obou stranách měla větší kvalitu defenzivní činnost nad ofenzivní. Největší příležitost zápasu měli domácí po rohovém kopu, kdy nastřelili břevno. Po průběhu utkání musíme být s dvěma body nadmíru spokojeni."

SKP Slovan M. Třebová – FK Agria Choceň 2:0

Miroslav Večeřa, trenér SKP Slovan Moravská Třebová: „Začali jsme aktivně tak, jak jsme chtěli, dostali jsme se do šancí a jednu z nich jsme po perfektní souhře Šrom – Štaffa – Polák zužitkovali. Pojistku jsme přidali díky přesné hlavičce Murina po rozehrané standardce. S trochou nadsázky by se dalo říci, že jsme dali dvě branky a bylo po utkání. Potom jsme si začali myslet, že to dál půjde samo, hráli jsme zbrkle a ke slovu se postupně dostal i soupeř, jeho útočné snažení jsme ale přečkali a zápas se víceméně dohrával. V naší hře byly dobré věci, ale byly to spíše jenom takové vydařené pasáže, nevyvarovali jsme se ani hluchých míst. Jsem rád, že jsme konečně vyhráli za tři body."

František Dvořák, trenér FK Agria Choceň: „Zápas výsledkově špatně. Na šance se zkrátka nehraje. Domácí dali krásný gól po perfektní akci. My jsme mohli vyrovnat, ale před prázdnou bránou byl balón ztečovaný. Poté jsme dostali druhý gól ze standardky, kdy jsme neuhlídali jediného hlavičkáře. Po přestávce jsme zmar dokonali, když jsme šli dvakrát sami na branku. Vyvrcholení přišlo před koncem, kdy jsme netrefili ani prázdnou branku. Herní pojetí bylo dobré, ale brankové vyjádření je špatné. Naše sterilita nebere konce. Snad bude lépe někdy příště."