FK Letohrad B – TJ Lanškroun 0:2
Zdeněk Vacek, trenér Letohradu B: „Nevím proč nebo z jakého důvodu, ale to utkání bylo od úvodu hodně emotivní a tvrdé. Doplatili jsme na vyloučení ve 14. minutě. Myslím, že i v deseti bychom byli schopní uhrát přijatelný výsledek, ale bohužel nedisciplinovanost nás připravila o lepší výsledek po poločase. Fotbalově vlastně ani není co hodnotit."

Pavel Hrabáček, trenér Lanškrouna: „Bylo to hodně zvláštní utkání. V úvodu jsme hráli kombinačně hodně rychle, ale k ohrožení branky jsme se nedostali. Po vyloučení domácího hráče se Letohrad zatáhl před svou šestnáctku a hrál pouze na brejky. My jsme si do poločasu žádnou gólovou šanci nevytvořili a spokojení jsme rozhodně být nemohli. Do druhé půle jsme chtěli hru více roztáhnout, aby se vytvořily skuliny v obraně. Po dalším vyloučení v řadách domácích nás čekalo velké dobývání, ale nakonec jsme přece jen ty dva góly vstřelili. Vyhráli jsme zaslouženě. Letohrad se svou nedisciplinovaností připravil o výsledek sám. Hráče musím pochválit, že udrželi chladnou hlavu a dotáhli zápas k vítězství."

Jiskra Litomyšl – FK Agria Choceň 0:3
Josef Matoušek, trenér Chocně: „Utkání jsme zvládli. Věděli jsme, že zajíždíme na půdu mužstva ze spodku tabulky, nicméně v zápase v první půli bylo asi stejně šancí. Ty naše jsme neproměnili. Druhá půle už byla o něčem jiném. Soupeře jsme začali přehrávat, byli jsme aktivnější a nakonec z toho vzešly tři branky, které nastřílel Myšák. Myslím, že naše vítězství je zcela zasloužené."

1. FC Žamberk – Polička 0:4
Milan Menzel, trenér Žamberka: „Dostali jsme gól už ve dvanácté sekundě, což nás prostě ovlivnilo, protože jsme po celý zápas byli slabší na balónu, měli jsme horší pohyb. A hráči, na které jsem upozorňoval, měli absolutní volnost. Nemohlo to vést de facto ani k jinému výsledku. Mrzí mě to, protože z rodinných důvodů musím u mužstva skončit. Klukům bych chtěl ale poděkovat za skoro roční spolupráci. Jejich přístup byl poctivý a přeji jim, aby zvedli hlavy a přidali trochu fotbalové drzosti do dalších kol. Věřím, že se to v dobré obrátí."