Litomyšl – Česká Třebová 0:2
Petr Pražák, trenér Č. Třebové: „Začátek utkání byl oboustranně opatrný bez vážnějších šancí. Naším cílem bylo poprvé na hřišti soupeře neinkasovat. Věděli jsme, že brankové příležitosti přijdou, ale bohužel z několika situací jsme ve finální fázi úspěšní nebyli. V tomto utkání nám však vyšly dvě standardní situace, čímž jsme zápas rozhodli. Za takticky skvěle zvládnutý druhý poločas musím celému týmu poděkovat."

Svitavy B – Žamberk 2:0
Miroslav Rücker, trenér Žamberka: „Opět jsme nedokázali odehrát utkání s bodovým ziskem. Ve hře jsme byli pouze do první obdržené branky, kterou jsme soupeři opět darovali naší nedůsledností v obraně. Od toho okamžiku jsme se nedokázali dostat do hry a branku domácích prakticky neohrozili."

Lanškroun – Chrudim B 0:1
Pavel Hrabáček, trenér Lanškrouna: „Od začátku utkání se hrálo ve velice svižném tempu. Chrudim byla mírně lepší, ale postupně jsme hru vyrovnávali. Kromě vstřeleného gólu, který byl však pěkný, jsme soupeře k ničemu nepustili, ale sami jsme svou velkou šanci neproměnili. Po přestávce jsme se snažili vyrovnat, ale bohužel nám to nevyšlo střelecky. Měli jsme v utkání smůlu, kluci bojovali, ale fotbal se hraje na góly, a my ho nedali. Myslím, že na remízu určitě bylo a rozhodně jsme nepodali špatný výkon."

Choceň – Letohrad B 6:0
Evžen Kopecký, trenér Chocně: „Jsem rád, že utkání klukům vyšlo a hlavně že byli spokojení i diváci. Dobře jsme kombinovali, vzájemně se doplňovali, a proto z toho vzešlo takto vysoké vítězství. Přesto si ale myslím, že tam byly situace, na kterých se dá ještě pracovat. Proto nechci, aby kluci slavili, ale chci, abychom v týdnu na těchto situacích zapracovali."
Milan Linhart, vedoucí týmu Letohradu: „Choceň byla lepší na každém postu. My jsme si vypracovali snad jen jednu vážnější šanci, a to bylo vše. Domácí měli doslova drtivou převahu. Věděli jsme, že Choceňští budou lepší, ale vůbec nám to utkání nesedlo ani bojovností, zkrátka se nedařilo vůbec nic. "