Vše rozhodl druhý poločas, kdy domácí vypadli z role a lanškrounské opory za to vzaly. Hosté vyhráli 4:1. Dobříkov a Choceň podlehly na svém stadionu na pokutové kopy, Žamberk na stadionu favorita prohrál 0:3.

Dobříkov – M. Třebová 1:1 penalty 3:4
Premiéru na domácí půdě se Dobříkovu příliš nevydařila. Slovan byl v začátku utkání přesnější v kombinaci a také v zakončení. První vizitku poslal na bránu Okrouhlý z přímého kopu, ale míč šel těsně vedle. Po střele Vančury už se hosté ujali vedení, kdy chybovala obrana Dobříkova. O přestávce si domácí museli v kabině vysvětlit, že k bodům povede pouze zlepšený výkon. Nasazení se zvýšilo, naproti tomu scházela střelba. Gólových šancí bylo jako šafránu. Přesto se Dobříkov dočkal vyrovnání v 76. minutě. Po rohu J. Vaňka trefil přesně Rydval. Ke slovu se dostaly penalty. Ty vyzněly lépe pro Slovan.

Č. Třebová – Lanškroun 1:4
Třebovští vyhráli první poločas, ale ve druhém je postihl kolaps. Čtyřmi góly nováček z Lanškrouna otočil skóre a připravil domácím krutý debakl. Až do úvodní branky byli hosté lepším týmem, ale jejich územní převaha byla spíše platonického rázu. V 25. minutě se dostal k odraženému míči Grepl, jehož prudkou ránu si srazil do vlastní sítě Popelář. Blízko brance se ocitl třebovský Novotný, který trefil břevno, po něm i Kopecký, jehož šanci zlikvidoval Ehrenberger. Po změně stran vyhrál gólman také souboj s Greplem a jeho pokusem z malého vápna. Od tohoto okamžiku se karta obrátila. K výtečnému výkonu se rozehrály opory Lanškrouna a domácí nebyli schopni na vývoj reagovat. Lanškroun v rozmezí deseti minut vstřelil tři branky a rozhodl o vítězství. Nejprve se prosadili hlavou Popelář s Krejsarem, aby v 67. minutě poslal Ptáček unikátní křížnou střelu do šibenice. Zmar Třebové vyvrcholil v 81. minutě, kdy „kiksoval“ Fučík, čehož využil Krejsar a upravil na 4:1 pro hosty.

Choceň – Moravany 1:1 penalty 4:5
Druhý zápas, druhé penalty. Fotbalisté Chocně tentokrát na „desítky“ prohráli a druhý bod putoval na konto Moravan. Utkání mělo dobrou úroveň se šancemi na obou stranách. Spokojenější byli po první půli hosté, protože Beran poslal svůj tým po půlhodině hry do vedení. Podobně jako v Poličce museli Choceňští v kabině vymyslet, co na Moravany platí. Ihned po přestávce se domácím podařilo vyrovnat, když se trefil Voborník. Do konce základní hrací doby už se skóre neměnilo. V rozstřelu si počínali o něco lépe exekutoři Moravan.

Slatiňany – Žamberk 3:0
Podpořeni výhrou z prvního kola odjížděli hráči Žamberka ke druhému zápasu na půdu hlavního favorita krajského přeboru. Nepodali ve Slatiňanech ustrašený výkon, ale mohou litovat, že nevydrželi poločas bez inkasované branky. V poslední minutě dostali hosté gól do kabin, o který se postaral Kopecký. Domácí se uklidnili a vynutili si převahu, kterou podpořili dalšími brankami. Po hodině hry se prosadil Trňák, o deset minut později navýšil skóre na 3:0 Slováček. I Žamberští si vypracovali příležitosti, jenže scházela přesnější koncovka, či lepší řešení ve finální fázi. V dalším kole čeká na Žamberk další těžký soupeř, na stadion Pod Černým lesem přijedou Holice.