Rozhovice – Zámrsk 1:0
Vyrovnaný duel s několika šancemi na obou stranách dlouho směřoval k bezgólové remíze, ale čtvrt hodiny před koncem se prosadil domácí Voženílek a hosté odjeli smutní bez bodového zisku.
Fakta – branky: 76. Voženílek. Rozhodčí: Vojta. ŽK: 2:3. Diváci: 50. Poločas: 0:0. Zámrsk: Lorenc – Jiráský, R. Mudrich, P. Matoušek, Csernyanszký (30. R. Matoušek) – Lebeda, Bálek, T. Houžvička, Novotný (58. D. Houžvička) – Ťopek (88. M. Mudrich), Klofanda.

Těchonín – Dl. Loučka 5:2
Třetí zápas, třetí bodový zisk. Těchonín nastřádal už osm bodů a žádný nováčkovský problém s vyšší soutěží se nekoná. Proti Loučce se do branky postavil Hynek a v 18. minutě inkasoval. Radost hostí netrvala dlouho, protože Kovanda o chvíli později vyrovnal. Ještě do poločasu otočil stav Krejčí. Po přestávce přišla chvíle pro těchonínského Hynka, jenž z penalty zvýšil náskok. Po brance Špačka sice krátce nato snížil Marván, ale i tak měli domácí stále dva góly k dobru. V samém závěru pečetil stav druhou brankou Kovanda.
Fakta – branky: 22. a 89. Kovanda, 42. Krejčí, 53. Hynek z pen., 72. Špaček – 18. Faltus, 73. Marván. Rozhodčí: Komínek. ŽK: 1:1. Diváci: 111. Poločas: 2:1. Těchonín: Hynek – J. Dostálek, Roček, Peřina, Kabourek – Krejčí, Špaček, P. Dostálek (90. Strnad), Kroczak – Kovanda, Kmošek (75. Jironč).

Verměřovice – Polička B 0:0 penalty 4:5
Hrstka diváků asi po zápase litovala, že na utkání v úmorném vedru zavítala. Nebylo toho moc k vidění. Oba celky hodně chybovaly v rozehrávce, souvislé akce se nekonaly. Překonat obranu se hosté pokoušeli dlouhými balóny, několikrát se jim to podařilo, ale pak naprosto scházela finální fáze. Domácí se hodně těšili do kabin, aby si mohli říct, co na hřišti zatím předvedli.
K výraznější změně nedošlo ani po přestávce. Domácí vyvinuli větší úsilí, jenže se dostali jen k jedné větší šanci. Polička nakonec byla vítězné brance blíže, ale střela jednoho z hráčů skončila na pravé tyči.
Šlo se do rozstřelu a do branky se za hosty postavil sedmapadesátiletý Jaroslav Dittrich, jenž sebou plácal o zem jako kapr na suchu. A co víc, vychytal svému týmu druhý bod. Za domácí neproměnili pokutový kop J. Sklenář, Chládek a Kmeť.
Fakta – rozhodčí: Jansa. ŽK: 1:1. Diváci: 30. Poločas: 0:0. Verměřovice: Wendlig – Šípek, Tlapák (73. P. Marek), Černaj, Faltus – Ptáček, Sklenář, Chládek, Kmeť – L. Marek, Šebrle (76. Hudec)