Zápas s nováčkem ze Mšena měli ve své moci, ale dopustili vyrovnání a v závěru museli vynaložit velké úsilí, aby zvítězili. To se podařilo i Letohradu, byť na pokutové kopy. Avšak musí dva body brát, protože během utkání dvakrát doháněl náskok Turnova.

Vysoké Mýto – Mšeno 3:1
Potvrdit vítězství z Turnova si přáli před utkáním s nováčkem soutěže fotbalisté Vysokého Mýta. Dosáhli toho, ale museli bojovat do posledních minut. Opět za to může neproměňování šancí, kterých si domácí vypracovali dostatek na to, aby rozhodli mnohem dříve. Přitom vstup do zápasu jim vyšel a v 15. minutě se trefil záložník Kopřiva. Bohužel pro Mýto to byl na dlouhou dobu jediný zásah. Uklidňující druhý gól nepřišel a vkrádala se nervozita. Tím spíše, že v 77. minutě vyrovnal exligový fotbalista Tomáš Čížek, jenž válí v dresu Mšena od jara, kdy mužstvo hrálo krajský přebor Liberecka. Domácí tak měli čtvrt hodiny, aby dokázali přidat vítězný gól. Zvýšili úsilí a v 83. minutě se prosadil Wimmer. Mýtští ještě přidali pojistku zásluhou Bendy. Závěr si pohlídali a mají druhou výhru v nové sezoně.

Letohrad – Turnov 2:2 penalty 3:1
Novice v kádru Letohradu Ondřeje Kopeckého poslal trenér Valta do stoperské dvojice v utkání Turnovem. Odbyl si tak premiéru v základní sestavě. Nulu ale se svými spoluhráči neslavil, protože už v 22. minutě domácí kapitulovali po střele Horáka. Letohradští tudíž měli za úkol dotáhnout manko, což se jim podařilo ještě do konce prvního poločasu. Prosadil se Jiří Štěpán. Stejný obrázek přinesla i druhá půle. Trenér Turnova se rozhodl nasadit Cigánka a tah se mu vyplatil už po devíti minutách. Turnovští znovu vedli, ale opět to netrvalo dlouho. Letohrad v 66. minutě srovnal díky Kabourkovi. Třetí branka z jedné či druhé strany by pravděpodobně znamenala tři body, nakonec si týmy rozdělily po jednom. V rozstřelu poté brali Letohradští druhý bod. Penaltu neproměnil pouze Krystl, zatímco za Turnov nedali Papoušek, Beníšek a M. Horák.