Semanín – Albrechtice 1:0
Celozápasové dobývání branky hostí ukončil až osm minut před koncem nejlepší hráč domácích Bednár tečovanou přízemní střelou, která proklouzla jinak výbornému brankáři Markovi do sítě. Semanínští si připsali sice hubené, ale zasloužené vítězství.
Fakta – branky: Bednár. Rozhodčí: Hejl. ŽK: 1:0. Diváci: 30. Poločas: 0:0.

Tatenice – Dolní Dobrouč 1:2
Hrálo se vyrovnané utkání, které rozhodli hráči Dobrouče v 87. minutě. Velmi dobrý výkon předvedla trojice rozhodčích ze Svitavska.
Fakta – branky: Knápek – Řehák, Huška. Rozhodčí: Urban. ŽK: 1:1. Diváci: 180. Poločas: 0:1.

FC Jiskra B – Sloupnice 0:2
Tým Sloupnice byl lepším mužstvem, vytvořil si v první půli náskok, který v poklidu uhájil. Domácí si vypracovali šance až v posledních deseti minutách, které neproměnili.
Fakta – branky: Nguyen, Vondra. Rozhodčí: Serbousek. Bez karet. Diváci: 150. Poločas: 0:2.

Č. Heřmanice – Brandýs n. O. 2:4
Heřmaničtí se dostali v zápase do vedení, ale hosté velmi rychle vyrovnali, což domácí evidentně zaskočilo. Postupem času byl Brandýs mnohem aktivnější, hráči se lépe pohybovali a zaslouženě si odvezli tři body.
Fakta – branky: Chleboun, Kafka z penalty – Šroler 2, Moudrý, Horáček. Rozhodčí: Zuzík. ŽK: 1:3. Poločas: 1:1.

Sopotnice – Rybník 3:2
Domácí se dostali do vedení ve 20. minutě, kdy si na rohový kop nejvýše vyskočil Špaček. Těsně před koncem poločasu přišel faul v pokutovém území a Kubišta se z nařízené penalty nemýlil. V 67. minutě předvedl individuální akci Špaček a bylo to 3:0. Jenže hned vzápětí přišel rychlý protiútok a Michal Kareš snížil. Stejný hráč se prosadil dvě minuty před koncem ještě jednou, ale na zvrat už bylo příliš pozdě.
Fakta – branky: Špaček 2, Kubišta – Mich. Kareš 2. Rozhodčí: Stolín. ŽK: 3:2. ČK: 0:1. Diváci: 150. Poločas: 2:0.

Sruby – Žamberk B 5:3
Sruby nastoupily do zápasu bez čtyř hráčů základní sestavy, přesto si v první půli vytvořily mírnou převahu, ze které vytěžily jeden gól. V 26. minutě proměnil penaltu Jiráský.
Více vzruchu přinesl druhý poločas. Hosté přidali, měli více ze hry, ale domácí trestali z rychlých brejků. V 55. minutě zvýšil vedení Novotný a v 67. minutě zvýšil Jiráský už na 3:0. Poslední dvacetiminutovka však nabídla nevídané drama. Nejdříve snížil Jakub Huška, aby krátce nato upravil Pavel Huška na rozdíl jedné branky. Vyrovnat mohli Žamberští v 77. minutě, ale nařízenou penaltu Lukes chytil. Na druhé straně ale utekl Zavřel a domácí vedli 4:2. V 82. minutě chybovala obrana Srubů a P. Huška znovu snížil – 4:3. Pět minut před koncem se ještě jednou vyznamenal Lukes, když zlikvidoval i druhý pokutový kop. To Jiráský se minutu před koncem penalty nelekl a upravil na konečných 5:3.
Fakta – branky: Jiráský 3, Novotný, Zavřel – P. Huška 2, J. Huška. Rozhodčí: Dvořák. ŽK: 3:3. Diváci: 80. Poločas: 1:0.

Těchonín – Boříkovice 3:1
Derby v Těchoníně vyhrálo domácí mužstvo.
Fakta – nehlášeno.

(bed, švi)