Domácí Jiskra, která je prozatím na třetím místě s devíti body, přivítá dosavadního suveréna soutěže hradeckou Olympii. Když se jí podíváme podrobněji na zoubek, zjistíme, že představitelé klubu se netají tím, že divizi hrát dlouhou rozhodně nechtějí. Plánují totiž okamžitý posun do ČFL. Kádr na to má. Na stoperu hraje exhradecký Adrian Rolko, v dresu „votroků" nastupoval také Filip Klapka. Oba hráče veřejnost velmi dobře zná. Poznat je na hřišti budou moci svěřenci trenéra Chudého v sobotu. Výkop je v 17 hodin, kdo si nechce duel nechat ujít, měl by dorazit. Favoritem budou jednoznačně hosté.
Hraje se i v Letohradu, kam zavítají Živanice. Domácí měli volno, odpočinuli si a proti soupeři, jež má na kontě osm bodů, budou chtít napravit porážku z posledního domácího utkání proti Vysokému Mýtu (0:1). Bude to však chtít pozornou defenzivu, ofenziva hostí vypadá velmi dobře. Zápas začíná rovněž v 17 hodin.
Zajímavé duely chystá čtvrté kolo v krajském přeboru. Na třech stadionech půjde o důležité body. Hodně za očekáváním je Česká Třebová. Ta se hodně trápí jak v defenzivě, tak také směrem dopředu. Podobně je na tom i béčko Letohradu. Vzájemná konfrontace je připravena na sobotu. Tři body by měly zůstat Pod Jelenicí, ale nepředbíhejme.
Atraktivní utkání uvidí diváci na stadionu choceňské Agrie, kde se představí fotbalisté Svitav. Řečí čísel to je zcela vyrovnané, jen Svitavští nastříleli o dva góly více. Trenér Josef Matoušek určitě vymyslí plán, jak hosty srazit na kolena. Doufejme, že se to podaří a body zůstanou doma. Obě zmíněná utkání začínají v sobotu v 17 hodin.
O den později vyběhnou na trávník hráči Lanškrouna a Moravan. A trenér Pavel Hrabáček naznačil, že by nebylo od věci potvrdit dvoubodový zisk ze Žamberka a doma Moravany porazit. Domácím by to bodlo.